Routekaarten met jouw locatie

Haal meer uit routes met de VisitBrabant kaartendienst. Vraag geheel gratis* een digitaal bestand met een wandel-, fiets- of ruiterkaart van je omgeving aan, met jouw locatie als middelpunt. Of laat een kaart professioneel op maat maken, met je eigen themaroute en bezienswaardigheden naar keuze. 

Plaats de kaart bijvoorbeeld op je website of druk hem af in een brochure, naar voorbeeld van Bosven 't Wolfsven in Mierlo. Leg de kaart op je balie of in de gastenaccommodatie. Een mooi visitekaartje richting je gasten!

Met de kaartendienst basis ontvang je kostenloos een digitaal bestand met het wandel-, fiets- of ruiternetwerk in jouw omgeving. De naam van je locatie wordt ingetekend als middelpunt. Wil je een eigen fiets- of wandelroute op de kaart tonen, of heb je andere specifieke wensen? Maak dan gebruik van onze kaartendienst op maat. Meer informatie over de kaartendienst vind je hieronder. 

* De kaart is kostenloos te gebruiken tot 1.000 stuks. Bij een grotere oplage betaal je gebruikersrechten. 

 

Kaartendienst: basis of op maat

 • Kaartendienst basis

  Vraag eenvoudig een digitaal bestand aan met de fiets-, wandel- of ruiterkaart van je omgeving, met jouw locatie als middelpunt.

  Meer informatie
  Kaartendienst basis
 • Kaartendienst op maat

  Je eigen themaroute professioneel ingetekend op een actuele wandel- of fietskaart? Dat kan met de kaartendienst op maat.

  Bekijk opties
  Kaartendienst op maat

Haal meer uit routes met de kaartendienst

Routes zijn een geweldige manier om jouw onderneming aantrekkelijker te maken voor klanten. Presenteer jouw locatie als start- of pauzepunt op je eigen gratis routekaart. Of laat je eigen themaroute intekenen met de kaartendienst op maat.

Maak je eigen themaroute

Themaroutes zorgen ervoor dat de recreant bereid is verder te reizen voor een activiteit, blijkt uit onderzoek. Door een eigen belevingsroute te maken, bied je jouw gasten iets unieks. Het kan zomaar een reden zijn om jouw onderneming te verkiezen boven de concurrent.

Je kunt bovendien perfect arrangementen koppelen aan een themaroute. Zoek de samenwerking met ondernemers in je omgeving en maak samen een themaroute, ingetekend op een professionele kaart op maat. Lees alvast onze creatieve tips voor het maken van een themaroute.

Maak gebruik van de meest actuele routekaarten van Brabant

In Brabant zijn allerlei fiets-, wandel- en ruiterkaarten in omloop, in veel verschillende stijlen en niet altijd actueel. Ook de routedata is versnipperd beschikbaar. Routebureau Brabant investeert jaarlijks in een actuele kaart van de routenetwerken in Brabant. Daar laten we jou als ondernemer of organisatie graag van meeprofiteren met de VisitBrabant kaartendienst.