Jaarlijks worden er honderden miljoenen reviews geschreven op TripAdvisor, Google, Booking.com en andere review- en bookingplatforms. Deze reviews bepalen in belangrijke mate de keuze van jouw potentiële gasten: tot wel 95% van de consumenten oriënteert zich online voordat ze overgaan tot aankoop of boeking. Maar liefst 90% van hen vertrouwt hierbij op reviews.

Reden genoeg om je reviews te managen, waar wij jou graag bij helpen.

Over het programma - Manage jouw reputatie met ons Reviewprogramma

VisitBrabant is voorloper op het gebied van Reviewmanagement. Wij begrijpen het belang van jouw online reputatie. Met dit programma leer jij effectief reviews te verzamelen, passend te reageren én reviews in te zetten als marketingtool om meer gasten te trekken.

Het Reviewprogramma is toegankelijk voor alle Brabantse ondernemers in de vrijetijdssector en biedt zowel gratis diensten aan als een Reviewpartnership*. Om het programma toe te lichten, hebben we een webinar gegeven. Deze kun je hier terugkijken.

*Businesspartners van VisitBrabant zijn automatisch Reviewpartner en profiteren dus direct van alle voordelen, inclusief de betaalde diensten.

De gratis diensten

Het Reviewpartnership - Als Reviewpartner krijg je voor slechts €10,- per maand toegang tot een uitgebreider pakket aan tools, essentieel voor zowel de startende als de ervaren ondernemer die zijn online reputatie naar een hoger niveau wil tillen.

Gratis diensten vs. Reviewpartnership

Ondernemers die je voorgingen - Al meer dan 200 ondernemers zijn actief aan de slag gegaan met hun reviewmanagement en onze diensten.