Online trainingen

Wat kunnen jouw medewerkers vertellen over de omgeving van je bedrijf?

We waren te gast bij Niek van den Broek, directeur van Mercure Hotel Tilburg. Hij vertelt in een video hoe hij de online trainingen van VisitBrabant inzet om daarmee de gastvrijheid in zijn hotel te verbeteren. “Ik vind dat elke medewerker in de gastvrijheidsindustrie moet kunnen vertellen over wat er te doen is buiten zijn of haar werkplek,” aldus Niek. 

Directeur van Mercure Hotel Tilburg is enthousiast over de online trainingen van VisitBrabant 

We waren te gast bij Amber, Galestien-Kuin, werkzaam op de afdeling Sales & Marketing bij Van der Valk Hotel Uden-Veghel. Ze vertelt in deze video waarom ze hun receptionistes stimuleren om de online trainingen van VisitBrabant te volgen. “In de horeca staat op nummer 1 dat de gast zich welkom voelt in ons hotel en dat de receptionisten daar een steentje aan bijdragen,” aldus Amber. 

Van der Valk Hotel Uden-Veghel enthousiast over de online trainingen van VisitBrabant 

Beschikbare e-trainingen

Maak hieronder een keuze uit de training waarmee je wilt starten, test je kennis, verbeter je gastvrijheid en ontvang meer positieve reviews.

Verbeter je Brabantse gastvrijheid!

Brabant Remembers

Aan de slag met reviews!

Hilvarenbeek: Het is hier echt!

Ontdek Tilburg

VisitBrabant ontwikkelde speciaal voor Brabantse ondernemers een E-learning platform. Met de gratis online trainingen kun je je kennis testen en je Brabantse gastvrijheid verbeteren. Zet de trainingen in als tool in het inwerktraject voor je nieuwe medewerkers, maar ze zijn ook zeer geschikt om de kennis van je huidige gastheren en -vrouwen te verrijken. Momenteel beschikken we over de volgende trainingen: training Verbeter je Brabantse gastvrijheid, training Brabant Remembers, training Hilvarenbeek: Het is hier echt, training Ontdek Tilburg, training Duitse gast, training Belgische gast, training 'Aan de slag met reviews', training Van Gogh & Brabant en training Wegwijs in Brabant. De module is interactief en 24/7 beschikbaar op pc, tablet of smartphone.

Win ook een Brabant-pakket!

Vanaf nu maken we ieder kwartaal een winnaar bekend die fanatiek is op ons e-learningplatform. Je maakt kans op een Brabant-pakket met lekkere streekproducten die ook in de online trainingen aan bod komen. Willen jij en je medewerkers ook kans maken? Maak dan een account aan en start direct met onze online trainingen.

Maak een account aan