Themamarketing

Actuele themalijnen VisitBrabant

Brabant Remembers

In 2019/2020 vieren we de 75-jarige bevrijding. De campagne 'Brabant Remembers' ontsluit persoonlijke verhalen uit de Tweede Wereldoorlog, groot en klein. 75 verhalen - voor elk jaar leven in vrijheid 1 - worden actief doorverteld en verspreid over heel Brabant om plekken te markeren waar het leven van personen ingrijpend is veranderd. Aanhaken op deze themalijn?

Bekijk de themapagina

 

Van Gogh Brabant

Vincent van Gogh is wereldwijd een van de beroemdste kunstenaars. In de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat het erfgoed en het levensverhaal van Van Gogh heel veel mensen tot de verbeelding spreken. Een groot en belangrijk deel van dat verhaal speelde zich af in Brabant. Hier werd hij op 30 maart 1853 geboren, hier leerde hij tekenen, hier zette hij zijn eerste stappen als schilder en hier maakte hij zijn eerste meesterwerk: De aardappeleters. Van Gogh is een Brabants icoon om trots op te zijn. Lees alles over de prachtige kansen die Vincent van Gogh en zijn nalatenschap jou als ondernemer bieden! 

Meer informatie over themalijn Van Gogh Brabant

Brabant, Dutch Design District

Dutch Design is een wereldwijd bekend fenomeen. Brabant vormt een belangrijke bakermat voor Dutch Design. Eindhoven herbergt vele designers, de Dutch Design Week en de Design Academy, maar ook buiten Eindhoven zijn toonaangevende designlabs te vinden. In 2017 stond deze themalijn centraal, maar dit succesvolle jaar is blijvend een krachtig thema. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

 

Brabant Celebrates Food

Brabant heeft een unieke agrifood-positie: van grond tot mond, Brabant kent alle aspecten van de sector. Gecombineerd met onze Brabantse Gastvrijheid, stond Food in het jaar 2018 centraal. Noord-Brabant European Region of Gastronomy 2018 blikt terug en kijkt vooruit. Bekijk het Magazine rapportage Food.

Meer informatie over dit thema

FamilyFun

Vanuit de Brabantse gastvrijheid, de steden en natuur, maar natuurlijk ook toeristische topattracties als Beekse Bergen en de Efteling, heeft Brabant in Nederland van oudsher een krachtig profiel in de familiemarkt. Met 18 miljoen inwoners op circa 2 uur reisafstand heeft de grensregio Noordijn-Westfalen een enorm potentieel. Hier is het Brabantse familie aanbod echter nog onbekend. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe themalijn waarin het grote en kleine Brabantse familieaanbod via arrangementen onder de aandacht wordt gebracht bij een Duits publiek. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief