Themamarketing

Actuele themalijnen VisitBrabant

Brabant Remembers

In 2019/2020 vieren we de 75-jarige bevrijding. De campagne 'Brabant Remembers' ontsluit persoonlijke verhalen uit de Tweede Wereldoorlog, groot en klein. 75 verhalen - voor elk jaar leven in vrijheid 1 - worden actief doorverteld en verspreid over heel Brabant om plekken te markeren waar het leven van personen ingrijpend is veranderd. Aanhaken op deze themalijn?

Bekijk de themapagina

 

Van Gogh Brabant

Vincent van Gogh, zoon van Brabant, heeft een ongekende internationale bekendheid. Anders dan alleen schilderijen, biedt Brabant de omgeving om in zijn leven te stappen en in zijn schilderijen, zoals in Nuenen, Zundert of Etten. Maar ook het Van Gogh-Roosegaarde Fietspad is een icoon in Brabant. VisitBrabant zet blijvend in op Van Gogh als icoon voor Brabant. Meedoen? Check de factsheet.

Download factsheet Van Gogh

Brabant Celebrates Food

Brabant heeft een unieke agrifood-positie: van grond tot mond, Brabant kent alle aspecten van de sector. Gecombineerd met onze Brabantse Gastvrijheid, stond Food in het jaar 2018 centraal. Noord-Brabant European Region of Gastronomy 2018 blikt terug en kijkt vooruit. Bekijk Magazine rapportage Food.

Meer informatie over dit thema

 

Brabant, Dutch Design District

Dutch Design is een wereldwijd bekend fenomeen. Brabant vormt een belangrijke bakermat voor Dutch Design. Eindhoven herbergt vele designers, de Dutch Design Week en de Design Academy, maar ook buiten Eindhoven zijn toonaangevende designlabs te vinden. In 2017 stond deze themalijn centraal, maar dit succesvolle jaar is blijvend een krachtig thema. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
 

 

FamilyFun

Vanuit de Brabantse gastvrijheid, de steden en natuur, maar natuurlijk ook toeristische topattracties als Beekse Bergen en de Efteling, heeft Brabant een krachtig profiel in de familiemarkt. Weliswaar nog in de kinderschoenen, maar er wordt hard gewerkt aan een nieuwe themalijn waarin de familiemarkt centraal staat. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief