Aanmelden locatie en/of event

Wil je jouw locatie of event aanmelden voor publicatie op de Nederlandse website van VisitBrabant (visitbrabant.com)? Dan kan dat doordat je zelf je presentatie verzorgt via een eigen inlog op onze website. Controleer of je voldoet aan de plaatsingsvoorwaarden en vraag een eigen inlog aan. Binnen 3 werkdagen ontvang je je inloggegevens. Hieronder lees je hoe je aan de slag gaat als je jouw inloggegevens hebt ontvangen.

Vraag direct je inlog aan

Met het aanmelden van je locatie ontvang je ook onze maandelijkse nieuwsbrief met tips, diensten en ontwikkelingen in de sector. Daarnaast behoudt VisitBrabant zich het recht om een inlogaanvraag te weigeren en/of plaatsing te annuleren.


 *
 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl
 *
 *

Aanmelden in 8 stappen

  1. Check onze plaatsingsvoorwaarden
  2. Lees de tips & trucs voor de beste presentatie en welke foto's het beste werken;
  3. Vraag een inlog aan via bovenstaand formulier;
  4. Ga via de webbrowser Google Chrome naar odp.visitbrabant.com en voer je inloggegevens in; 
  5. In het linker menu kun je jouw locatie en/of evenement aanmaken. Heb je al eerder een locatie en/of evenement ingevoerd? Laat het ons weten via info@visitbrabant.com, dan koppelen wij die aan jouw account.
  6. Wil je een arrangement aanmaken? Maak dan een locatie aan, waarvan de naam begint met 'Arrangement'. Voer bij adresgegevens het adres van het hoofdonderdeel van het arrangement in (bijvoorbeeld het hotel bij een meerdaags arrangement).
  7. Vul de gegevens van je locatie, evenement of arrangement in. Gebruik hiervoor de handleiding.
  8. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met ons.

Bekijk de korte uitleg