Doe mee!

Businesspakket: een aantal slimme diensten in één pakket die zorgen dat je je nationaal én internationaal optimaal presenteert als het Beste van Brabant. 

Meer over het Businesspakket

Internationale vakantiekalender 2019 & 2020

De internationale vakantiekalender is een handige tool om alle vakantie- en feestdagen in Nederland, België én Duitsland in de gaten te houden. 

Bekijk de internationale vakantiekalender 2019-2020

Gratis online trainingen

Training Duitse gast: Herzlich willkommen!

In deze online training kom je meer te weten over de Duitse gast. Wat zijn cultuurverschillen tussen Nederlanders en Duitsers? Wat vindt een Duitse gast belangrijk in zijn vrije tijd?

Ga naar de training

Training Belgische gast: ik zie u graag

Wist je dat: Belgische gasten hogere eisen stellen aan luxe en comfort? In deze online training kom je meer te weten over de Belgische gast en de cultuurverschillen met Nederlanders. 

Volg de training

Duitse wandel- en fietsroutes

Wandern in Brabant

Duitse bezoekers waarderen Duitstalige toeristische informatie enorm. Daarom is VisitBrabant Routebureau actief bezig met de vertalingen van diverse wandel-en fietsroutes.

Bezoek de Duitse wandelpagina

Radfahren in Brabant

Duitstalige fietsroute-informatie zoals de Duitstalige versie van de Van Gogh fietsroute en de routeplanner vind je op visitbrabant.com.

Bezoek de Duitse fietspagina

Meertalige online magazines

Engelse edities

Deel de magazines met je Engelstalige gasten zodat ze geïnspireerd raken om jouw locatie/evenement te bezoeken.

Bekijk de edities

Duitse edities

Duitse bezoekers waarderen Duitstalige toeristische informatie enorm. Deel de Duitstalige VisitBrabant Magazines met je gasten.

Ga naar de Duitse magazines

Activiteitenkalender