Gast Inspiratie Service

Aanmelden Gast Inspiratie Service

Wil jij jouw verblijfsaccommodatie (nog) beter presenteren? Laat je gasten dan ook zien wat er in de omgeving van jouw locatie te doen is. Want je hebt natuurlijk een prachtige verblijfsaccommodatie, maar de toerist oriënteert zich eerst op wat deze wil zien of ervaren. Beperk je daarbij niet tot een stad, maar een hele omgeving (>25 km). De Gast Inspiratie Service van VisitBrabant helpt je hierbij. We sturen jou regelmatig een update per e-mail met nieuwe content en handige tools om meer gasten naar jouw verblijfsaccommodatie te trekken en ze nog gastvrijer te ontvangen. Helemaal gratis! 

Gratis aanmelden voor de Gast Inspiratie Service

"Voordat wij onze gasten in het GuestHouse Hotel mogen ontvangen inspireren wij hen om naast een bezoekje aan de Efteling ook op ontdekking in de regio te gaan. Het online magazine van VisitBrabant is een supermooi middel om onze potentiële gasten alvast kennis te laten maken met Brabant. Hiermee stimuleren we meerdaags verblijf en proberen we nieuwe doelgroepen aan te spreken." (Christianne Glazenburg, general manager, GuestHouse Hotel Kaatsheuvel). Bekijk de nieuwsbrief waarin ze o.a. het magazine promoten.

Praktische informatie over Brabant

 

Meer dan ooit gaan gasten graag goed voorbereid op vakantie. Verwijs ze naar praktische informatie voor een bezoek aan Brabant in het Nederlands (download PDF) , Engels (download PDF) en Duits (download PDF). Stuur deze linkjes naar je gasten in een reserveringsbevestiging of plaats ze op je website!

Wil je jouw (potentiële) gasten informeren over de bereikbaarheid van Brabant? Deel deze informatie in het Nederlands, Engels en Duits.  

Routekaarten