Gast Inspiratie Service

Mooie omgevingsinformatie voor jouw bedrijf

Natuurlijk heb jij een prachtige accommodatie te bieden. De toerist oriënteert zich echter eerst op wat deze wil zien of ervaren. Presenteer daarom doorlopend wat er in de omgeving van jouw locatie te doen is. En beperk je daarbij niet tot een stad, maar een hele omgeving.

VisitBrabant helpt je hier graag bij met 'Gast Inspiratie Service'. We sturen jou regelmatig een update met nieuwe content en handige tools om eenvoudig via jouw kanalen te ontsluiten, als onderdeel van het promoten van jouw locatie. Helemaal gratis! Gebruik bijvoorbeeld mooie foto’s in je brochures, plaats routeinformatie op je website en deel de VisitBrabant online magazines in je boekingsbevestiging. 

Zo zijn je (potentiële) gasten altijd voorzien van nuttige en vooral aantrekkelijke informatie over waar ze moeten zijn, met jouw locatie als middelpunt. Neem ook al een kijkje op deze pagina welke content gereed staat om je gast te inspireren!

Aanmelden voor deze dienst

"Voordat wij onze gasten in het GuestHouse Hotel mogen ontvangen inspireren wij hen om naast een bezoekje aan de Efteling ook op ontdekking in de regio te gaan. Het online magazine van VisitBrabant is een supermooi middel om onze potentiële gasten alvast kennis te laten maken met Brabant. Hiermee stimuleren we meerdaags verblijf en proberen we nieuwe doelgroepen aan te spreken." (Christianne Glazenburg, general manager, GuestHouse Hotel Kaatsheuvel). Bekijk de nieuwsbrief waarin ze o.a. het magazine promoten.

natuur & routes

Hieronder een aantal voorbeelden uit de tientallen beschikbare video’s