ACTIES

Top 10 tips en tools

Elke gast telt, elke besteding ook. En dus moeten we ons voorbereiden op het komend toeristisch seizoen om er het maximale uit te halen. Daarom hebben we 10 praktische tips en tools voor je op een rijtje gezet, inclusief link naar meer informatie!

Bekijk de Top 10 tips

Word Brabants Fietscafé

Ontvangt jouw locatie fietsers met open armen? Laat het aan iedereen zien, word Brabants Fietscafé en ontvang meer fietsers op je terras! In Brabant worden jaarlijks bijna 30 miljoen recreatieve fietstochten ondernomen. Dit aantal groeit nog steeds! Fietsers pauzeren onderweg graag voor een hapje en drankje. De gemiddelde besteding per fietstocht bedraagt € 4,50. Zorg dus dat je jouw locatie onderscheidt als café waar fietsers extra welkom zijn! Als Brabants Fietscafé zet je jouw locatie op de radar als officieel pauze- en rustpunt voor fietsers.

Meer info en aanmelden

BrabantTicket

Speciaal voor Brabantse verblijfsaccommodaties heeft Ticketsplus in samenwerking met VisitBrabant het online platform BrabantTicket ontwikkeld. Hier kunnen aangesloten accommodaties eenvoudig tickets boeken voor Brabantse uitstapjes voor hun gasten, tegen een aantrekkelijk tarief. Samen versterken we het Brabantse netwerk. Sluit ook aan en profiteer van de voordelen. 

Lees meer over BrabantTicket

Hier moet je zijn in Brabant!

Met de Brabantbrede impulscampagne 'Hier moet je zijn in Brabant' wordt landelijk, provinciaal, regionaal en lokaal met elkaar verbonden en werken we intensief samen aan een duurzaam herstel van het toerisme. De campagne #hiermoetjezijninbrabant wordt volop opgepakt door ondernemers, gemeenten en streken.

Lees meer over de campagne

VisitBrabant Online Magazines

Het VisitBrabant Magazine: online, interactieve en meertalige magazines voor toeristen. Een prachtige weergave van wat Brabant de toerist van dichtbij en van verder weg te bieden heeft.

Bekijk alle edities

Nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten over de activiteiten en diensten van VisitBrabant.

Lees het nieuws

 

​Cijfers & Trends

VisitBrabant is opgericht om de groei van de Brabantse vrijetijdssector een duurzame impuls te geven. Met de inzet van themamarketing en collectieve marktbewerking hebben we in een paar jaar een flinke stap voorwaarts gezet. Maar Brabant biedt nog volop kansen. Hier vind je diverse nuttige trends en cijfers over de sector.

Bekijk de cijfers & trends