Das Leisure Ondernemers Festival

Netwerk, food, viel Spaß en nog veel meer inspiratie! Kom je op dinsdag 19 november 2019 ook naar hét ondernemersfestival voor de Brabantse vrijetijdssector, waar kennis op doen, netwerken en een leuke middag hand in hand gaan? Toegang = gratis!

Info & aanmelden

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

Op 9 september zijn de tien genomineerden van de Brabantse Gastvrijheid Award 2019 bekend gemaakt, een verkiezing die VisitBrabant samen met Omroep Brabant en andere Brabantse partners organiseert. Gastvrijheid is onlosmakelijk verbonden met Brabant en deze verkiezing biedt de meest gastvrije locaties in Brabant ook het podium dat ze verdienen.

Bekijk de genomineerden

Brabant is Open

Na de succesvolle editie van Brabant is Open 2018 krijgt de campagne dit jaar een vervolg. Jouw locatie of evenement mag toch ook niet ontbreken in de vele tips die we ontvangen? Doe mee en roep je ambassadeurs op!

Meer informatie 

Koplopersactie Businesspakket

Meld je aan voor het Businesspakket tegen een scherp tarief en tijdelijk met diverse gratis modules.


Naar actie

Cijfers & Trends

VisitBrabant is opgericht om de groei van de Brabantse vrijetijdssector een duurzame impuls te geven. Met de inzet van themamarketing en collectieve marktbewerking hebben we in een paar jaar een flinke stap voorwaarts gezet. Maar Brabant biedt nog volop kansen. Hier vind je diverse nuttige trends en cijfers over de sector.

Bekijk de cijfers & trends 

 

Activiteitenkalender