Das Leisure Ondernemers Festival

Netwerk, food, viel Spaß en nog veel meer inspiratie! Op dinsdag 19 november 2019 organiseren we hét ondernemersfestival voor de Brabantse vrijetijdssector, waar kennis op doen, netwerken en een leuke middag hand in hand gaan? 

Meer informatie

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

Gedeputeerde Martijn van Gruijthuijsen (Economie, Kennis en Talentontwikkeling) maakt ten overstaan van alle bezoekers van Das Leisure Ondernemers Festival bekend wie de winnaar is van de Brabantse Gastvrijheid Award 2019 en de titel overneemt van Auberge de Bonheur uit Tilburg. De winnaar gaat onder meer naar huis met de award, een online campagne via Omroep Brabant en extra promotie via VisitBrabant. 

Bekijk de genomineerden

Brabant is Open

Na de succesvolle editie van Brabant is Open 2018 krijgt de campagne dit jaar een vervolg. Jouw locatie of evenement mag toch ook niet ontbreken in de vele tips die we ontvangen? Doe mee en roep je ambassadeurs op!

Meer informatie 

Koplopersactie Businesspakket

Meld je aan voor het Businesspakket tegen een scherp tarief en tijdelijk met diverse gratis modules.


Naar de actie

Cijfers & Trends

VisitBrabant is opgericht om de groei van de Brabantse vrijetijdssector een duurzame impuls te geven. Met de inzet van themamarketing en collectieve marktbewerking hebben we in een paar jaar een flinke stap voorwaarts gezet. Maar Brabant biedt nog volop kansen. Hier vind je diverse nuttige trends en cijfers over de sector.

Bekijk de cijfers & trends 

 

Activiteitenkalender