Hier moet je zijn in Brabant!

Met deze campagne zetten we samen Brabant als toeristische bestemming stevig op de kaart en krijgen Brabantse vrijetijdsondernemers het podium dat ze verdienen. Met de input van gemeenten, toeristische organisaties en ondernemers presenteren we Brabant op allerlei relevante platformen en in de media in binnen- en buitenland, online en offline. Met de campagne hebben we met z’n allen in 2020 al meer dan 42 miljoen mensen bereikt in NL, BE en DE. Op dit moment spelen onze businesspartners de hoofdrol in de HMJIB-campagne. Verpakt in 11 inspirerende meerdaagse belevingen, activeren we hen volop in vooraanstaande nationale én internationale media, via social media, guerrilla-acties en speciale promotiemiddelen. 

Lees meer over de campagne

 

Mooie omgevingsinformatie voor jouw bedrijf

De toerist oriënteert zich echter eerst op wat deze wil zien of ervaren. Presenteer daarom doorlopend wat er in de omgeving van jouw locatie te doen is. En beperk je daarbij niet tot een stad, maar een hele omgeving. VisitBrabant helpt je hier graag bij met onze 'Gast Inspiratie Service'. We sturen jou regelmatig een update met nieuwe content en handige tools om eenvoudig via jouw kanalen te ontsluiten, als onderdeel van het promoten van jouw locatie. Helemaal gratis! 

Meer info & aanmelden 

Nieuw: routestickers en -boekenleggers

De populariteit van buitenrecreatie is enorm toegenomen. Met deze (meertalige) stickers en boekenleggers leid je jouw gasten via een QR-code naar de mooiste fiets-, wandelroutes in Brabant. Bevestig de stickers op de kamers of geef de boekenleggers mee aan je gasten.

Bestel ze gratis

Top 10 tips en tools

Elke gast telt, elke besteding ook. En dus is het belangrijk om het maximale uit dit toeristisch seizoen te halen. Daarom hebben we 10 praktische tips en tools voor je op een rijtje gezet, inclusief link naar meer informatie!

Bekijk de Top 10 tips

Word Brabants Fietscafé

Ontvangt jouw locatie fietsers met open armen? Laat het aan iedereen zien, word Brabants Fietscafé en ontvang meer fietsers op je terras! In Brabant worden jaarlijks bijna 30 miljoen recreatieve fietstochten ondernomen. Dit aantal groeit nog steeds! Fietsers pauzeren onderweg graag voor een hapje en drankje. De gemiddelde besteding per fietstocht bedraagt € 4,50. Zorg dus dat je jouw locatie onderscheidt als café waar fietsers extra welkom zijn! Als Brabants Fietscafé zet je jouw locatie op de radar als officieel pauze- en rustpunt voor fietsers.

Meer info en aanmelden

BrabantTicket

Speciaal voor Brabantse verblijfsaccommodaties heeft Ticketsplus in samenwerking met VisitBrabant het online platform BrabantTicket ontwikkeld. Hier kunnen aangesloten accommodaties eenvoudig tickets boeken voor Brabantse uitstapjes voor hun gasten, tegen een aantrekkelijk tarief. Samen versterken we het Brabantse netwerk. Sluit ook aan en profiteer van de voordelen. 

Lees meer over BrabantTicket

VisitBrabant Online Magazines

Het VisitBrabant Magazine: online, interactieve en (meestal) meertalige magazines voor toeristen. Een prachtige weergave van wat Brabant de toerist van dichtbij en van verder weg te bieden heeft.

Bekijk alle edities

 

​Cijfers & Trends

VisitBrabant is opgericht om de groei van de Brabantse vrijetijdssector een duurzame impuls te geven. Met de inzet van themamarketing en collectieve marktbewerking hebben we in een paar jaar een flinke stap voorwaarts gezet. Maar Brabant biedt nog volop kansen. Hier vind je diverse nuttige trends en cijfers over de sector.

Bekijk de cijfers & trends 

Nieuws

Bekijk alle nieuwsberichten over de activiteiten en diensten van VisitBrabant.

Lees het nieuws