Das Leisure Ondernemers Festival

Netwerk, food, viel Spaß en nog veel meer inspiratie! Op dinsdag 19 november 2019 organiseerden we hét ondernemersfestival voor de Brabantse vrijetijdssector, waar kennis op doen, netwerken en een leuke middag hand in hand gaan. 

Meer informatie & handige tools

Brabantse Gastvrijheid Award 2019

Tijdens Das Leisure Ondernemers Festival op 19 november in De Koepel in Breda is de Brabantse Gastvrijheid Award 2019 uitgereikt. In het bijzijn van 400 Brabantse ondernemers uit de vrijetijdssector maakte gedeputeerde Economie, Kennis en Talentontwikkeling Martijn van Gruijthuijsen bekend dat NH Collection Eindhoven Centre de winnaar is van de Brabantse Gastvrijheid Award 2019. Hiermee nemen zij de titel over van Auberge de Bonheur uit Tilburg.

Meer informatie

Brabant is Open

Na de succesvolle editie van Brabant is Open 2018 krijgt de campagne dit jaar een vervolg. Met de campagne, waarin Brabantse partners samenwerken om Brabant (inter)nationaal nóg steviger op de kaart te zetten, leggen we een vergrootglas op de typisch Brabantse mentaliteit en gastvrijheid. 

Meer informatie 

 

​Cijfers & Trends

VisitBrabant is opgericht om de groei van de Brabantse vrijetijdssector een duurzame impuls te geven. Met de inzet van themamarketing en collectieve marktbewerking hebben we in een paar jaar een flinke stap voorwaarts gezet. Maar Brabant biedt nog volop kansen. Hier vind je diverse nuttige trends en cijfers over de sector.

Bekijk de cijfers & trends