BrabantTicket

Boek eenvoudig uitstapjes voor jouw verblijfsgasten

Speciaal voor Brabantse uitstapjes en verblijfsaccommodaties heeft Ticketsplus in samenwerking met VisitBrabant het online platform BrabantTicket ontwikkeld. Binnen één overzichtelijk systeem kunnen uitstapjes hun tickets presenteren en kunnen accommodaties al het moois dat Brabant te bieden heeft aanbieden aan hun gasten. Daarmee presenteren accommodaties zichzelf als uitvalsbasis voor een meerdaags verblijf en bereiken uitstapjes rechtstreeks de gasten van Brabant. 

Hoe werkt BrabantTicket?

Verblijfsaccommodaties

Het concept is eenvoudig: als verblijfsaccommodatie sluit jij je aan op het online platform en krijg je met een eigen inlog toegang tot een website waarop allerlei Brabantse uitstapjes te boeken zijn. Van Beekse Bergen, de Efteling en het Vincentre in Nuenen tot ZooParc Overloon, Motion Experience en het Museum Helmond. Je kunt jouw gasten de tickets tegen een aantrekkelijk tarief aanbieden én je ontvangt een commissie per verkocht ticket. Behalve via de receptie, kunnen je gasten de uitstapjes bovendien al reserveren tijdens het boekingsproces en via de pre-arrival mail. Brabantse gastvrijheid gedurende de hele klantreis dus!

Uitstapjes

Door je als uitstapje aan te sluiten bij BrabantTicket realiseer je meer bereik bij een brede doelgroep en ben je eenvoudig zichtbaar en boekbaar bij tientallen accommodaties in Brabant, zoals via Fletcher Hotels, Roompot Vakantieparken, Center Parcs en het Student Hotel in Eindhoven. Jouw activiteit is direct zichtbaar en boekbaar via deze gesloten kanalen, waarmee je extra touchpoints in de klantreis creëert. Daarnaast krijg je inzicht in je verkopen en heb je al je administratie op één overzichtelijke plek.

Voordelen van BrabantTicket

Voordelen voor accommodaties:

  • Extra service voor je gasten: meer tevreden gasten, die mogelijk langer verblijven.
  • Ruim assortiment uitstapjes met korting, in heel Brabant. Exclusief voor verkoop vanuit accommodaties via een gesloten platform.
  • Op verschillende momenten in de klantreis inzetbaar: tijdens boeken, in pre-arrival mail, via de receptie en via QR-codes bij de accommodatie.
  • Digitaal en overzichtelijk. Eenvoudig te gebruiken om de leukste arrangementen samen te stellen.
  • Geen losse afspraken meer met de aanbieders van uitstapjes, dus geen administratieve rompslomp.
  • Unieke aanbiedingen waaronder het combinatieticket voor de Efteling en Beekse Bergen!

Voordelen voor uitstapjes:

  • Door aan te sluiten bij BrabantTicket heb je full exposure voor een klein budget via relevante verkoopkanalen.
  • BrabantTicket is een gesloten platform. Je bereikt via de aangesloten verblijfsaccommodaties een relevante doelgroep waar de tickets op verschillende momenten in de klantenreis onder de aandacht gebracht worden.
  • Je krijgt inzicht in je verkopen en hebt al je administratie op één overzichtelijke plek. Door de koppeling met je eigen systeem is het aanbod online altijd actueel.

"Als accommodatie heb je een verzorgingsgebied van minstens 25 km omtrek. Daarom is het fijn dat dit platform op grotere schaal werkt. Ik kan nu mijn gasten tickets van een lokaal evenement aanbieden, maar ook van uitjes in de rest van Brabant.”

Christianne Glazenburg, General manager van GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

“Wij inspireren onze gasten graag en helpen hen middels een ruim aanbod aan uitjes tot het maken van een keuze om een nachtje weg bij Fletcher Hotels compleet te maken.”

Cindy van Driel, Marketing Specialist bij Fletcher Hotels

Bekijk hier wie er al zijn aangesloten - Accommodaties

Uitstapjes

Contact

Nieuwsgierig en wil je meer weten?
Neem contact met ons op! 

E-mail: sales@ticketsplus.nl
Telefoon: +31 (0)76 514 12 42

Je kunt ook gelijk een afspraak inplannen met Ticketsplus door hier te klikken

 

BrabantTicket is een product van Ticketsplus en mede geïnitieerd door VisitBrabant. Ticketsplus koppelt al vele jaren vraag en aanbod uit de leisure- en entertainmentmarkt aan elkaar en werkt met bewezen betrouwbare software.