Alles over reviewmanagement

Onderzoek wijst uit dat online reviews doorslaggevend zijn in het keuzeproces voor toeristen om je locatie te bezoeken en boeken. Maar wat is de reputatie van jouw bedrijf op Tripadvisor, Google of Yelp? En hoe kun je zorgen dat reviews voor je gaan werken? VisitBrabant biedt een totaalprogramma met masterclasses, trainingen en toolkits om jou en je collega's en medewerkers eenvoudig en effectief op weg te helpen met deze soms lastige materie.

 

Actuele activiteiten en diensten

Maandelijkse maatwerkrapportage

Wil je iedere maand in één oogopslag zien hoe je bedrijf op online reviewsites gescoord heeft? Partners met het Businesspakket Leisure ontvangen iedere maand een maatwerkrapportage, waarmee je direct ziet hoe je bedrijf gescoord heeft ten opzichte van vorige maand én ten opzicht van andere Brabantse ondernemers.

Voorbeeld maatwerkrapportage

Praktische trainingen en masterclasses

Hoe schrijf je een goede reactie op een slechte review? En hoe zet je jouw kostbare tijd efficiënt in om te profiteren van reviews? In onze praktijkgerichte ééndaagse training krijg je antwoord op deze vragen. Of volg onze masterclass waar we je - samen met inspirerende ondernemers als gastsprekers – in een paar uur kennis laten maken met de wereld van online reviews. Kijk hier voor een training of masterclass bij jou in de buurt.

Meer informatie en aanmelden

 

Proefkit meer reviews

Je ranking op reviewsites wordt voor een belangrijk deel bepaald door het aantal reviews dat over je bedrijf geschreven wordt. Met onze proefkit meer reviews ontvang je tools om je hierbij te helpen. Ook zit hierbij een checklist die je helpt bij het beantwoorden van (negatieve) reviews. De proefkit is gratis voor partners met het Businesspakket Leisure.

Partner worden

 

Online training

In onze gratis online training krijg je inzicht in de belangrijkste reviewsites, praktische tips over het reageren op reviews en informatie over hoe je met de inzet van online reviews jouw conversie en omzet kan verhogen. 

Volg de training