Alles over reviewmanagement

Onderzoek wijst uit dat online reviews doorslaggevend zijn in het keuzeproces voor toeristen om je locatie te bezoeken en boeken. Maar wat is de reputatie van jouw bedrijf op Tripadvisor, Google of Yelp? En hoe kun je zorgen dat reviews voor je gaan werken? VisitBrabant biedt een totaalprogramma met masterclasses, trainingen en toolkits om jou en je collega's en medewerkers eenvoudig en effectief op weg te helpen met deze soms lastige materie.

Actuele activiteiten en diensten

Maandelijkse maatwerkrapportage

Wil je iedere maand in één oogopslag zien hoe je bedrijf op online reviewsites gescoord heeft? Partners met het Businesspakket Leisure ontvangen iedere maand een maatwerkrapportage, waarmee je direct ziet hoe je bedrijf gescoord heeft ten opzichte van vorige maand én ten opzichte van andere Brabantse ondernemers.

Voorbeeld maatwerkrapportage

Praktische training 'Meer omzet door reviews'

Hoe schrijf je een goede reactie op een slechte review? En hoe zet je jouw kostbare tijd efficiënt in om te profiteren van reviews? In onze praktijkgerichte ééndaagse training krijg je antwoord op deze vragen. Bekijk de data van de geplande trainingen. 

Meer informatie en aanmelden

Proefkit meer reviews

Je ranking op reviewsites wordt voor een belangrijk deel bepaald door het aantal reviews dat over je bedrijf geschreven wordt. Met onze proefkit meer reviews ontvang je tools om je hierbij te helpen. De proefkit is gratis voor partners met het Businesspakket Leisure.

Partner worden

Online training

In onze gratis online training 'Aan de slag met reviews' krijg je inzicht in de belangrijkste reviewsites, praktische tips over het reageren op reviews en informatie over hoe je met de inzet van online reviews jouw conversie en omzet kan verhogen. 

Volg de training