Basis routekaart met jouw locatie

Bied je gasten kostenloos een kaart van het actuele fiets- of wandelknooppuntennetwerk in jouw omgeving. Zo presenteer je jouw locatie als vertrekpunt voor fiets- en wandelroutes. De naam van je locatie komt op de routekaart te staan. Een mooi visitekaartje richting je gasten! Plaats de kaart bijvoorbeeld op je website of druk hem af in een brochure. Een voorbeeld vind je in deze brochure van Bospark 't Wolfsven in Mierlo (Roompot Projects).

Digitale kaartuitsnede 

  • Eenvoudig aan te vragen met het aanvraagformulier.
  • Kaartuitsnede met jouw locatie in het midden.
  • Professioneel opgemaakte kaartondergrond.
  • Altijd de meest actuele versie van het fiets- of wandelknooppuntennetwerk.

Maak je geen zorgen over de bewegwijzering in het veld, het routenetwerk wordt door Routebureau Brabant onderhouden.

Kies uit 8 typen kaarten

Je kunt kiezen uit twee typen kaarten: een wandel- of fietskaart, staand of liggend, op A4 of A5 formaat. De kaart op A4-formaat toont een groter gedeelte van de omgeving dan het A5-formaat. Kies het type kaart dat voor jouw promotie van toepassing is. In het midden van de kaart wordt de naam van je bedrijf weergegeven. Hieronder zie je een paar voorbeelden, klik op de afbeeldingen om ze te vergroten.

Fietskaart, liggend. A4 (links) en A5 (rechts). Schaal 1:75.000. Klik om te vergroten.

Wandelkaart, staand. A4 (links) en A5 (rechts). Schaal 1:40.000. Klik om te vergroten.

Vraag jouw kaart aan in 3 stappen

Stap 1

Open het online formulier voor het aanvragen van je basis routekaart.

Open aanvraagformulier

Stap 2

Vul het aanvraagformulier in. Jouw locatie wordt het middelpunt van de kaart. Kies het type kaart (wandel- of fietskaart). Geef je organisatienaam op, deze komt op de kaart te staan.

Stap 3

Ga akkoord met de voorwaarden en verzend het online aanvraagformulier. Je ontvangt binnen zes weken van ons een .jpg-bestand, dat geschikt is voor drukwerk of digitale print.  

Overige opties

Je eigen route op een kaart

Laat je eigen belevingsroute intekenen op een professionele kaartondergrond, met jouw locatie als start- of pauzepunt. Lees meer

Professioneel drukwerk

Wil je je kaart graag professioneel gedrukt hebben? Ook dat kunnen we voor je regelen. Stuur een mail met je wensen naar info@routesinbrabant.nl.