Aanvraagformulier kaartendienst basis

Vraag eenvoudig je basiskaart aan met behulp van dit aanvraagformulier. Na verzending ontvang je van ons binnen zes weken een .jpg-bestand, dat geschikt is voor drukwerk en digitaal gebruik. De kaart is kosteloos te gebruiken tot een oplage van 1.000 stuks.

Ontvang je graag meerdere typen kaarten, bijvoorbeeld een wandel-, fiets- én/of een ruiterkaart? Vul dan per kaart een apart aanvraagformulier in.
Wil je je kaart graag professioneel gedrukt hebben? Ook dat kunnen we voor je regelen. Stuur een mail met je wensen naar info@routesinbrabant.nl.

 *
 *
Vul hieronder je adresgegevens in. Je locatiegegevens worden gebruikt voor het bepalen van het zichtbare gebied. Jouw locatie zal het middelpunt zijn van de kaart.
 *
 *
 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl
Maak hieronder de keuze voor een wandel-, fiets- of ruiterkaart.

Kies daarbij het juiste formaat voor je kaart: A4 staand of liggend. Het aantal zichtbare kilometers op de routekaart is hieronder aangegeven.
 *
Geef vervolgens hieronder aan welke naamsaanduiding we op de kaart mogen vermelden bij je locatie. Je locatienaam komt in het midden van de routekaart te staan. Deze tekst wordt dus zichtbaar op de kaart. Vermeld hier bijvoorbeeld je organisatienaam.

De tekst wordt automatisch overgenomen en niet gecontroleerd. Let dus op de schrijfwijze en het gebruik van hoofdletters! 
 *
Wij nemen contact met je op.

VOORWAARDEN KAARTENDIENST BASIS

  • Routebureau Brabant hanteert voor de kaarten vaste kaartondergronden, schaalverdelingen, symbolen en kleuren. Doel hiervan is een gemeenschappelijke uitstraling en kwaliteit van de fiets-, wandel- en ruiterkaarten in Brabant.
  • Het jaar van uitgave staat op de kaart vermeld. Tussentijdse wijzigingen in het routenetwerk worden niet meegenomen op de basiskaart.
  • Het kaartbeeld is kosteloos te gebruiken tot een oplage van 1.000 stuks (drukwerk of downloads). Bij grotere oplagen dien je hier melding van te maken en brengen wij gebruiksrechten in rekening. Je ontvangt hiervan een prijsopgave.
  • Het niet nakomen van deze gebruikersafspraak kan resulteren in een boete. De hoogte van de boete is afhankelijk van de ernst van de overtreding.
  • De wijze waarop de kaart is vormgegeven, behoort tot het 'persoonlijkheidsrecht' van Reijers Kaartproducties. De afnemer mag de kaarten niet zelf (laten) aanpassen, of op een wijze gebruiken waarvoor de kaart niet is bedoeld.
  • Voor zowel kaartondergrond als routenetwerk geldt dat de afnemer geen eigenaar wordt van de bestanden.

Wat ontvang je van ons? 
Onderteken het aanvraagformulier en druk op 'verzenden'. Je ontvangt van ons per e-mail binnen zes weken een gratis bestand in .jpg-formaat, dat geschikt is voor drukwerk of digitale print.  

Met het invullen en verzenden van het aanvraagformulier ga je akkoord met onze voorwaarden zoals hierboven vermeld.
Prijsopgave drukwerk
Bij het aanvinken van deze optie zullen wij contact met je opnemen
 *