Das Leisure Ondernemers Festival 2019

Wauw, wat een geslaagde editie van Das Leisure Ondernemers Festival 2019 met een enorme opkomst en kei gemütliche sfeer. Namens team VisitBrabant: 'vielen Dank' bezoekers en Duitsland-experts voor jullie aanwezigheid!

Tijdens Das Leisure Ondernemers Festival op 19 november werd je ondergedompeld in de wereld van onze belangrijkste nieuwe toerist: de Duitse gast. Steeds meer Duitse gasten weten Brabant te vinden en dat is goed nieuws. Ze besteden niet alleen veel meer dan Nederlandse gasten, ze zijn bovendien erg loyaal. Weet jij hoe je meer Duitse gasten kunt verwelkomen en ze gastvrij kunt ontvangen? We helpen je heel graag op weg. Gebruik de handige tools en informatie op deze pagina of neem contact met ons op.

Bij een festival hoort natuurlijk een afterparty. Op 17, 19, 24 en 26 maart 2020 geven we een vervolg aan het festival tijdens regionale events. Meer informatie & aanmelden.

Aftermovie

 
Bekijk de aftermovie

Sfeer proeven?


Bekijk de foto-impressie

Presentaties van de sprekers

mediamixx - Gäste finden, Gäste binden. Zo bereik je potentiële bezoekers uit Duitsland

Succesvolle communicatie in het buurland: Alf Buddenberg en Maike Schober gaven praktische tips voor alle stappen in de customer journey.

Bekijk de presentatie

Gluren bij de buren

Tijdens deze sessie deelden Dorien Verschuijten (5* Recreatiepark TerSpegelt) en Janneke Brekelmans (Mövenpick Hotel ’s-Hertogenbosch) hun ervaringen uit de praktijk. Hoe spelen zij in op Duitse gasten?

Bekijk de presentatie

Language Institute Regina Coeli - Falsche Freunde: kurz und knapp 

In deze workshop leerde je valse vrienden kennen die je je leven lang niet meer zult vergeten. Dus nooit meer: “Mein Kollege hat gebellt”. 

Bekijk de presentatie

Fabio Tat - Vollcool, sagen wir über die Top-Standorte in NordBrabant

Wil jij weten welke kansen de Duitse markt biedt en ben je nieuwsgierig naar de ontwikkelde campagne om het Brabants aanbod bij families in Duitsland onder de aandacht te brengen? 

Bekijk de presentatie

Das kei nützliche boekje 

Een boekje vol praktische tips én handige weetjes van alle Duitsland-experts die aanwezig waren tijdens Das Leisure Ondernemers Festival. 

Download het boekje

 

Online training over de Duitse gast

In de gratis online training kom je meer te weten over de Duitse gast. Wat zijn cultuurverschillen tussen Nederlanders en Duitsers? Wat vindt een Duitse gast belangrijk in zijn vrije tijd? De oefenvragen in de training betrekken je actief bij het doorlopen van de training en met een toets aan het einde wordt je kennis getest. Bij voldoende resultaat behaal je een waardevol kenniscertificaat. 

Volg de training

 

Kei nützliche weetjes over Duitse gasten

We bieden nog veel meer handige tools voor ondernemers. Meer weten of een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen