Inspiratiesessies VisitBrabant oktober 2018 

VisitBrabant organiseerde in oktober regionale inspiratiesessies speciaal voor beleidsmakers. In de hand-out van de presentatie vind je tips voor hoe je als gemeente aan kunt haken bij VisitBrabant. 

Bekijk de hand-out

VisitBrabant voor ondernemers

VisitBrabant biedt een breed pallet aan diensten voor ondernemers. Als gemeente kun je een actieve rol spelen om de ondernemers in je gemeente aan te sluiten bij VisitBrabant, zodat het aanbod in jouw gemeente professioneel (inter)nationaal gepresenteerd wordt.

VisitBrabant voor Ondernemers

Jouw gemeente op visitbrabant.com

Wil je jouw gemeente meertalig op visitbrabant.com presenteren? Dat kan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Contact

Kennisontwikkeling reviews en gastvrijheid

We bieden totaalprogramma's met masterclasses, toolkits, trainingen en meer rondom belangrijke onderwerpen als Internationale Gastvrijheid en Online Reviewmanagement. Een belangrijke impuls voor de ondernemers in jouw gemeente.

Meer over internationale gastvrijheid

 

Een eigen online training

Een eigen online training over jouw gemeente op het platform van VisitBrabant is een handig hulpmiddel om kennis te delen met jou (potentiële) ambassadeurs. Zo kun je alle gastheren en gastvrouwen binnen je gemeente laagdrempelig en 24/7 trainen over het moois dat jouw gemeente te bieden heeft.

Meer over online trainingen

Sluit aan bij collectieve themamarketing

Sluit aan bij een of meerdere van onze themalijnen die passen bij het profiel van je gemeente. Hiermee lift je mee op een krachtig collectief marketingprogramma.

Meer over Themamarketing 

Ontwikkel je tot fiets- en wandelgemeente

Hét loket voor de ontwikkeling van je fiets-, wandel-, ruiter-, MTB- en vaarroutes. Ontwikkel belevingsroutes, sluit aan bij fiets- en wandelbeurzen en/of laat een RouteScan uitvoeren waarbij je als gemeente inzicht krijgt in de kwaliteit van jouw routestructuren, een stappenplan om dat te verbeteren en begroting t.b.v. meerjarenbeleid.

Meer over Routebureau 

Positioneer als MICE-destinatie

Heeft je gemeente sterke ambities richting de zakelijke MICE-markt, dan kan je gemeente zich aansluiten als strategisch partner van het VisitBrabant Convention Bureau.

Meer over Convention Bureau

Traveltrade

Heb je ambities om je gemeente te presenteren op de internationale traveltrade-markt, dan kun je je aansluiten in het collectieve trade-programma van VisitBrabant.

Meer over Trade Services 

Investeringsfonds voor productontwikkeling

VisitBrabant is nauw betrokken bij het Leisure Ontwikkel Fonds Brabant, dat kan helpen bij een gunstige financiering voor productontwikkeling in je gemeente.

Meer over LOF Brabant

Activiteiten en diensten VisitBrabant

Een handig overzicht met een greep uit onze activiteiten & diensten vind je in onze brochure.

Bekijk brochure