Nieuwe fietskaarten van Brabant

Routebureau Brabant presenteert in samenwerking met haar partners de tweede druk van de Brabantse fietskaarten (editie 2019). De kaarten geven een gedetailleerd beeld van het fietsroutenetwerk op basis van de knooppunten.

Inspireer je gasten om de omgeving te gaan ontdekken op de fiets. Met de nieuwe kaarten stippelen ze eenvoudig een route uit via de knooppunten en zullen ze niet verdwalen. De kaarten (schaal 1:75.000) zijn gedrukt op extra stevig papier voor nog meer gebruiksgemak.

Ook voor buitenlandse gasten

Ook voor je buitenlandse gasten zijn de nieuwe fietskaarten ideaal. Ze bevatten bondige informatie in het Duits en Engels over de omgeving en het systeem van de fietsknooppunten. 

VisitBrabant Brabant vernieuwt haar fietskaarten iedere twee jaar. Dat vinden we belangrijk, omdat het netwerk continu in ontwikkeling is en verbeterd wordt. We hebben een reputatie hoog te houden, want Brabant scoort maar liefst 4,5 sterren als fietsregio!

 

Bestel Brabantse fietskaarten met korting

VisitBrabant Routebureau heeft vier fietskaarten uitgebracht. Samen zijn ze goed voor vijfduizend kilometer aan prachtige knooppuntroutes: