5 routetips voor als we straks weer open gaan...

Je bent volop bezig onder deze nieuwe omstandigheden je gasten zo goed mogelijk te ontvangen. Hoe consumenten precies gaan reageren op de aangepaste en nieuwe maatregelen is lastig te voorspellen. 

De verwachting is wel dat ze meer naar buiten gaan, bijvoorbeeld om te fietsen en wandelen. We zien dit nu al terug in het sterk toegenomen aantal fiets- en wandelroutes dat via onze routeplanner gepland wordt. Daar zijn we natuurlijk blij mee, maar het moet wel verantwoord gebeuren. 

Graag geven we je 5 praktische tips om hier snel en makkelijk op in te spelen en de vele fietsers en wandelaars te verleiden naar jouw bedrijf: 
 

1. Laat zien welke fiets- en wandelroutes vlakbij je locatie liggen. Zet de gratis interactieve routekaart van VisitBrabant Routebureau op je website. Jouw locatie komt in het midden van de kaart te staan.
 


Interactieve routekaart

2. Faciliteer jouw gasten met actuele fiets- en wandelkaarten van Brabant. Bestel nu minimaal 30 fiets en/of wandelkaarten en je ontvangt 25% extra kaarten, plus een gratis display (op=op). Bestel ze hier.
 

Kaartendisplay

3. Heb je eerder fiets- en wandelkaarten via VisitBrabant Routebureau besteld? Je kunt ze gratis omruilen voor actuele kaarten. Hierover ontving je op 18 mei 2020 een e-mail van VisitBrabant Routebureau.


Brabantse wandelkaarten

4. Ontvang gratis ‘Veilig fietsen en wandelen’ posters met tips om veilig te fietsen en te wandelen. Zo laten we zien dat iedereen welkom is om te genieten van routes in Brabant, op een verantwoorde manier. Je bestelt ze hier.Gratis posters

5. Inspireer je gasten met een fiets- of wandelroute in je omgeving. Je eigen belevingsroute professioneel ingetekend en vormgegeven in een routeflyer, om mee te geven aan je gasten. Kijk hier voor meer informatie over de ‘kaart op maat’. 


Kaart op maat

Profiteer vooral van deze tips, zodra je hieraan toe bent.