Aanvraagformulier kaartendienst op maat

Vraag eenvoudig je kaart op maat aan met behulp van dit aanvraagformulier. Na verzending ontvang je van ons binnen twee weken een offerte met de kosten en levertijd. Na bevestiging ontvang je jouw eigen kaart, een .jpg-bestand, dat geschikt is voor drukwerk en digitaal gebruik. De kaart is kosteloos te gebruiken tot een oplage van 1.000 stuks.

Ontvang je graag meerdere typen kaarten, bijvoorbeeld een wandel- én een fietskaart? Vul dan per kaart een apart aanvraagformulier in.
Wil je je kaart graag professioneel gedrukt hebben? Ook dat kunnen we voor je regelen. Stuur een mail met je wensen naar info@routesinbrabant.nl.

 *
Vul hieronder je adresgegevens in. Je locatiegegevens worden gebruikt voor het bepalen van het zichtbare gebied. Jouw locatie zal het middelpunt zijn van de kaart.
 *
 *
 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl
Maak hieronder de keuze voor een wandel- of fietskaart.

Kies daarbij het juiste formaat voor je kaart: A4 liggend of staand. Indien je graag een ander formaat kaart wenst te ontvangen kies je voor de optie 'afwijkend formaat'. Het aantal zichtbare kilometers is hieronder aangegeven.
 *
Geef vervolgens hieronder aan welke naamsaanduiding we op de kaart mogen vermelden bij je locatie. Je locatienaam komt in het midden van de routekaart te staan. Deze tekst wordt dus zichtbaar op de kaart. Vermeld hier bijvoorbeeld je organisatienaam.

De tekst wordt automatisch overgenomen en niet gecontroleerd. Let dus op de schrijfwijze en het gebruik van hoofdletters! 
 *
2. Bezienswaardigheden met symbolen
Om bezienswaardigheden aan te duiden kunnen symbolen op de kaart geplaatst worden. Dit kunnen ook letters of cijfers zijn, die verwijzen naar informatie op een andere plaats, naast de kaart.

We maken gebruik van een standaard symbolenlijst. Let op, er worden géén namen bij de symbolen op de kaart vermeld. Indien gewenst is dit mogelijk op offertebasis. 

Voor het plaatsen van symbolen dien je een Excel aan te leveren met de exacte locatiegegevens, zoals naam, adres, postcode en plaatsnaam. Bij de offerte sturen we je het Excel bestand mee.
3. Logo van je onderneming 
Jouw onderneming is het middelpunt van de kaart. Wil je hier jouw logo geplaatst hebben? Dat kan!  
Lever je logo in EPS of PDF bestand aan. 

Het logo wordt in het midden van de kaart geplaatst, aan de hand van de adresgegevens van jouw onderneming.
 *

Wat ontvang je van ons?
Na het volledig invullen van het aanvraagformulier ontvang je van ons een bevestiging, wij nemen je aanvraag in behandeling. Binnen twee weken ontvang je een offerte met de kosten en levertijd. 
Indien je hebt aangegeven symbolen te willen plaatsen op de kaart ontvang je van ons ook het benodigde Excel bestand. 

Mochten wij vragen hebben met betrekking tot jouw aanvraag dan zullen wij contact met je opnemen. 

VOORWAARDEN KAARTENDIENST BASIS

  • Routebureau Brabant hanteert voor de kaarten vaste kaartondergronden, schaalverdelingen, symbolen en kleuren. Doel hiervan is een gemeenschappelijke uitstraling en kwaliteit van de fiets- en wandelkaarten in Brabant
  • Het jaar van uitgave staat op de kaart vermeld. Tussentijdse wijzigingen in het routenetwerk worden niet meegenomen op de basiskaart.
  • Het kaartbeeld is kosteloos te gebruiken tot een oplage van 1.000 stuks (drukwerk of downloads). Bij grotere oplagen dien je hier melding van te maken en brengen wij gebruiksrechten in rekening. Je ontvangt hiervan een prijsopgave.
  • Het niet nakomen van deze gebruikersafspraak kan resulteren in een boete. De hoogte van de boete is afhankelijk van de ernst van de overtreding.
  • De wijze waarop de kaart is vormgegeven, behoort tot het 'persoonlijkheidsrecht' van Reijers Kaartproducties. De afnemer mag de kaarten niet zelf (laten) aanpassen, of op een wijze gebruiken waarvoor de kaart niet is bedoeld.
  • Voor zowel kaartondergrond als routenetwerk geldt dat de afnemer geen eigenaar wordt van de bestanden.

Met het invullen en verzenden van het aanvraagformulier ga je akkoord met onze voorwaarden zoals hierboven vermeld.
 *