5 routetips om fietsers en wandelaars aan te trekken

Fietsen en wandelen is enorm populair. De afgelopen maanden zijn twee keer zoveel fiets- en wandelroutes gepland via onze routeplanner als het jaar ervoor. Graag geven we je vijf praktische tips om hier snel op in te spelen en de vele fietsers en wandelaars te verleiden naar jouw bedrijf: 

1. Laat zien welke fiets- en wandelroutes vlakbij je locatie liggen. Zet de gratis interactieve routekaart van VisitBrabant Routebureau op je website. Jouw locatie komt in het midden van de kaart te staan. 

Nieuw: vraag de interactieve routekaart inclusief Brabantse Druktemeter aan. Je kaart toont dan de actuele drukte in de Brabantse natuur. Zo kunnen je gasten veilig en met een gerust hart op pad.
 


Interactieve routekaart

2. Faciliteer jouw gasten met actuele fiets- en wandelkaarten van Brabant. Profiteer van een aantrekkelijke staffelkorting op de consumentenprijs van € 5,95 per kaart. Bestel ze hier.

Kaartendisplay

3. Ontvang gratis ‘Veilig fietsen en wandelen’ posters met tips om veilig te fietsen en te wandelen. Zo laten we zien dat iedereen welkom is om te genieten van routes in Brabant, op een verantwoorde manier. Je bestelt ze hier.Gratis posters

4. Inspireer je gasten met een fiets- of wandelroute in je omgeving. Je eigen belevingsroute professioneel ingetekend en vormgegeven in een routeflyer, om mee te geven aan je gasten. Kijk hier voor meer informatie over de ‘kaart op maat’. 


Kaart op maat

5. Verras jouw gasten met de inspirerende 'Welkom in Brabant' brochure. Hierin staan de mooiste routes in Brabant, highlights van onze provincie en Brabantse routekaarten. Mail de digitale brochure naar je gasten in een reserveringsbevestiging of plaats 'm op je website of social media kanalen.  Open de digitale brochure. Gratis gedrukte exemplaren ontvangen? Vraag ze hier aan.


Brochure 'Welkom in Brabant'

 

Benieuwd naar meer manieren om routekansen te benutten? Bekijk de diensten van VisitBrabant Routebureau