VisitBrabant verwelkomt Breda Citymarketing als Travel Trade Partner

Op donderdag 4 oktober ondertekenden Janine Bos, directeur Citymarketing Breda, wethouder Adank en Heleen Huisjes, directeur VisitBrabant, tijdens de stakeholdersmeeting van Citymarketing Breda bij Strand Binnen een Travel Trade partnerovereenkomst. Deze overeenkomst bekrachtigt de intensieve samenwerking om ook Breda bij de internationale Travel Trade markt goed op het netvlies te krijgen. Andere Travel Trade Partners zijn De Efteling, Eindhoven365, de gemeente ’s-Hertogenbosch, Het Noordbrabants Museum, Van Gogh Brabant, Libéma (Beekse Bergen), Heusdens Buro voor Toerisme, de gemeente Tilburg en Kasteel Heeswijk.

De afgelopen jaren heeft VisitBrabant haar strategie stevig uitgebouwd om meer mensen van verder weg te inspireren voor bezoek aan Brabant en hen te stimuleren langer te verblijven en meer te besteden. Reden voor Breda Citymarketing om zich ook als Travel Trade partner bij VisitBrabant aan te sluiten.

Mobiliseren van de touroperator markt
Via een uitgebreid Travel Trade-programma interesseert VisitBrabant een groot netwerk van internationale pers, touroperators, cultuurverenigingen, busmaatschappijen, riviercruisemaatschappijen en andere organisatoren van vooral groepsreizen doorlopend voor het Brabantse vrijetijdsaanbod. VisitBrabant richt zich daarbij op Brabantse Iconen zoals Van Gogh en Design en haar topbestemmingen. Dat leidt tot een groter bereik en een duidelijk onderscheidend vermogen in het internationale speelveld.

Janine Bos: “Breda is al meer dan 750 jaar oud, maar elke dag weer eigentijds. Breda, verkozen tot Beste Binnenstad, bruist van nieuwe energie tussen de eeuwenoude monumenten. Dat willen we graag nationale en ook internationale gasten laten beleven.”

Fotocredits: Frans Srous
Van links naar rechts: Heleen Huisjes, directeur VisitBrabant - Janine Bos, directeur Citymarketing Breda - Adank, wethouder Breda.

________________________________________________________________________________________________________________________________

Noot voor de redactie, niet ter publicatie:|
Voor meer informatie over dit bericht, neem gerust contact op met Tamara Ernst, PR en Communicatie VisitBrabant op Tamaraernst@visitbrabant.com of 06 – 24 36 09 29. Meer informatie over de Travel Trade Services en andere diensten van VisitBrabant vind je op partners/visitbrabant.com.

Over VisitBrabant
VisitBrabant is de destinatie marketingorganisatie van Noord-Brabant. Samen met de vrijetijdssector, overheden en koepelorganisatie zet VisitBrabant de provincie Brabant stevig op de kaart als meest gastvrije en innovatieve regio van Europa. Zodat meer bezoekers naar Brabant komen, die hier ook langer verblijven en meer besteden. VisitBrabant wordt gefaciliteerd door de Provincie Noord-Brabant om de vrijetijdseconomie een impuls te geven.