Brabant popelt om haar deuren weer te openen

Vrijetijdsondernemers zetten puntjes op de ‘i’ in Brabantse feel good video

22 april 2021 – Met de eerste versoepelingen in zicht kunnen Brabantse vrijetijdsondernemers bijna niet wachten om hun gasten weer met open armen te ontvangen. Achter gesloten deuren zetten zij de laatste puntjes op de ‘i’ ter voorbereiding op het nieuwe toeristische seizoen. Met een energieke feel good video waaruit blijkt dat de Brabantse vrijetijdssector staat te popelen om weer open te gaan, geven een aantal ondernemers een kijkje in hun keuken.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Noot voor de redactie, niet ter publicatie
Hier kun je de video in diverse formaten downloaden.

Over VisitBrabant
De video is onderdeel van de campagne ‘Hier moet je zijn in Brabant’ waarmee Brabant niet alleen laat zien wáár je in Brabant moet zijn voor een onvergetelijk dagje uit of weekendje weg, maar ook waaróm je daar moet zijn.

VisitBrabant is de marketingorganisatie van destinatie Brabant. Wij laten zien wat Brabant te bieden heeft voor bewoners, voor nationale en internationale bezoekers. Zodat ondernemers, regio’s, steden en dorpen, natuur, cultuur en evenementen de aandacht én de bezoekers krijgen die ze verdienen. VisitBrabant wordt gefaciliteerd door Provincie Noord-Brabant.