Brabant Drive Thru officieel van start

Internationale touroperators en reisagenten maken in rally-stijl kennis met het vrijetijdsaanbod in Brabant

13 september 2021 - Vanmorgen vond de officiële start plaats van de Brabant Drive Thru; een 3-daags programma, waarin zo’n 90 touroperators en travelagents in rally-stijl een roadtrip maken langs de highlights van de provincie Noord-Brabant. Via de mooiste wegen dwars door Brabant laten we samen met de vrijetijdssector zien dat Brabant dé bestemming is voor een heerlijke vakantie of weekendje weg in Brabant. De Brabant Drive Thru wordt georganiseerd vanuit de noodzaak om na corona een extra impuls te geven aan de internationale bezoekersmarkt voor Brabant.

Via drie verschillende routes, met zeven pitstops, langs veertien verschillende plaatsen over de mooiste wegen dwars door Brabant, maken de touroperators en reisagenten kennis met de provincie. Heleen Huisjes, directeur VisitBrabant: “Om vanaf volgend voorjaar ook weer veel internationale gasten te ontvangen, moeten we juist nú de buitenlandse touroperators, travel partners en reisbureaus met nieuwe energie enthousiast maken voor onze prachtige provincie”.
 
De Brabant Drive Thru is een initiatief van VisitBrabant en wordt georganiseerd samen met Kasteel Heeswijk, Visit Halderberge, RBT De Langstraat, Eindhoven365, Gemeente ‘s-Hertogenbosch, Het Noordbrabants Museum, Breda Marketing, TickettoTilburg, Van Gogh Brabant, Safaripark Beekse Bergen, Efteling en Provincie Noord-Brabant.
  • Brabant Drive Thru Day 1 - 13 september 2021
  • Brabant Drive Thru Day 1 - 13 september 2021

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Noot voor de redactie, niet ter publicatie
Heb je vragen over dit bericht neem dan contact met Tamara Ernst op via tamaraernst@visitbrabant.com of telefoonnummer 06 – 24 36 09 29.

Over VisitBrabant
VisitBrabant is de marketingorganisatie van destinatie Brabant. Wij laten zien wat Brabant te bieden heeft voor bewoners, voor nationale en internationale bezoekers. Zodat ondernemers, regio’s, steden en dorpen, natuur, cultuur en evenementen de aandacht én de bezoekers krijgen die ze verdienen. De juiste bezoekers op de juiste plek, die langer blijven én ook graag nog eens terugkomen, dat is het doel van VisitBrabant. En dat doen we voor Brabant; dankzij de bestedingen van deze bezoekers is het leisureaanbod in Brabant voor inwoners omvangrijker en van betere kwaliteit en het levert veel werkgelegenheid. VisitBrabant wordt gefaciliteerd door Provincie Noord-Brabant.