Terugblik op websessie: T-Tijd | Tijd voor Toerisme

Afgelopen donderdag 11 maart gingen we live! Samen met ruim 250 ondernemers uit de Brabantse vrijetijdssector behandelden we 10 praktische tips en tools om jezelf mee voor te bereiden op het toeristisch seizoen. Natuurlijk kijken we reikhalzend uit naar het moment dat wij elkaar weer live kunnen ontmoeten, toch waren we afgelopen donderdag weer even samen. Helaas waren er in het eerste gedeelte van de sessie problemen met het geluid. In dit gedeelte ging Ankie Joos in op de trends en ontwikkelingen in de sector. Wil je hier meer over weten? Kijk hier voor cijfers en trends, waaronder de actuele editie van ‘VisitBrabant scenario’s en reistrends’.

Top 10 tips en tools
Elke gast telt, elke besteding ook. En dus moeten we ons voorbereiden op het komend toeristisch seizoen om er het maximale uit te halen. Daarom hebben we de 10 praktische tips en tools uit de sessie nog eens voor je op een rijtje gezet, inclusief link naar meer informatie!

Sluit je aan bij hét Brabantse toeristische netwerk
Investeer juist nu in samenwerking en een optimale (inter)nationale presentatie, zodat je straks optimaal voorbereid bent. Word partner van VisitBrabant voor:

  • Een professionele (inter)nationale presentatie van jouw bedrijf via allerlei kanalen, inclusief aansluiting op campagnes voor extra bereik bij belangrijke doelgroepen
  • Vele partnerprivileges, activiteiten en diensten van VisitBrabant
  • Aansluiting bij hét Brabantse recreatief/ toeristisch netwerk

Al ruim 275 Brabantse ondernemers gingen je voor!

Kijk de websessie terug
Wil jij de websessie terugkijken? Dat kan hier.


Meer weten?
We hopen dat je geïnspireerd raakt en dat je aan de slag kunt met de praktische tips en tools. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons. We helpen je graag verder.