Vernieuwd: Zuiderwaterlinie wandelgids

Inspireer je gasten om de Zuiderwaterlinie in Noord-Brabant te gaan ontdekken met de Zuiderwaterlinie wandelgids. Een luxe klapper met gedetailleerde deelkaarten van de 290 kilometer lange route, opgesplitst in etappes. De tweede druk (2022) is extra praktisch in gebruik, dankzij een vernieuwde etappeverdeling met duidelijk op de kaart aangegeven start- en stoplocaties, inclusief goede parkeergelegenheid en aansluiting op openbaar vervoer.

Een waardevol naslagwerk 

  • Luxe map met uitgebreide informatie over vestingsteden, forten en andere bezienswaardigheden
  • Vernieuwde etappeverdeling met duidelijk op de kaart aangegeven start- en stoplocaties, inclusief goede parkeergelegenheid en aansluiting op openbaar vervoer
  • Uitneembare, gedetailleerde deelkaarten 
  • Suggesties voor dagtochten
  • Rijk geïllustreerd in full colour
  • Handzaam formaat
  • Alle wandelknooppunten in de omgeving zijn zichtbaar op de deelkaarten, zodat je ook zelf kortere wandelingen uit kunt stippelen

Bekijk alvast een digitaal inkijkexemplaar van de Zuiderwaterlinie wandelgids.

Bestel tegen inkoopprijs

Toeristische informatiepunten, gemeenten en recreatieondernemers kunnen exemplaren van de Zuiderwaterlinie wandelgids bestellen tegen inkoopprijs. Als wederverkoper profiteer je van een aantrekkelijke marge op de consumentenprijs.
 
Laten we samen het Zuiderwaterlinie wandelpad positioneren als een onvergetelijke wandelbeleving in Brabant! Zorg dat je de Zuiderwaterlinie wandelgids nog dit najaar in huis hebt, plaats je bestelling via het online bestelformulier.
 
Heb je vragen over het Zuiderwaterlinie wandelpad, de wandelgids of het bestelproces, neem dan contact met VisitBrabant Routebureau op via telefoonnummer 0800 – 40 500 50 of mail naar info@routesinbrabant.nl.