Subsidieregeling Levendig Brabant start 10 mei

Om een plus te zetten op de levendigheid in Brabant heeft de provincie Noord-Brabant de subsidieregeling ‘Levendig Brabant’ in het leven geroepen. Deze regeling bevat twee onderdelen; Pilots Levendig Brabant en Stimulans voor Bewegen.

Hiermee steunt de provincie Noord-Brabant projecten op het gebied van cultuur, erfgoed, sport en vrijetijd door het projectbudget te verdubbelen (minimaal € 5.000 en maximaal € 50.000).

Deze projecten moeten een bijdrage leveren aan maatschappelijke thema’s zoals duurzaamheid, gezondheid, mobiliteit of brede welvaart. Bij Pilots Levendig Brabant draait het om projecten die de verbinding leggen tussen cultuur, erfgoed, sport en vrijetijd. Met Stimulans voor Bewegen wil de provincie stimuleren dat meer Brabanders gaan voldoen aan de beweegnorm.

Project indienen mogelijk vanaf 10 mei 2023

Ondernemers, DMO’s, culturele instellingen en vele andere organisaties kunnen een project indienen vanaf 10 mei aanstaande. De toekenning vindt plaats op volgorde van binnenkomst, dus zorg dat je er snel mee aan de slag gaat! Bekijk de onderstaande infographic voor meer informatie. Voor het aanvragen van de subsidie ga je naar: www.brabant.nl/levendig.