Recreatiepark De Achterste Hoef trekt bezoekers met Zwarte Kaat fietsroute

Zijn er in jouw omgeving prikkelende streekverhalen of thema’s die kenmerkend zijn voor de streek? Maak er een fiets- of wandelroute van en creëer een magneet voor bezoekers! Recreatiepark De Achterste Hoef in Bladel ging je voor met de Zwarte Kaat fietsroute.

Online marketeer Petra Akkermans vertelt: “Samen met TIP Bladel en een aantal lokale ondernemers zijn wij een kwalitatieve samenwerking gestart met VisitBrabant Routebureau om deze bijzondere fietsroute ook de komende jaren online en offline voor bezoekers van de regio uit binnen- en buitenland goed zichtbaar te maken en houden. De grote mate van professionaliteit van VisitBrabant, hun uitgebreide netwerk binnen de branche in Nederland maar ook daarbuiten, is een absolute aanwinst binnen het team van Zwarte Kaat! Daarnaast werkt het zeer motiverend om de komende jaren actief te blijven werken en vernieuwen aan het verhaal omtrent Zwarte Kaat en De Heksenboom."

Borrelen er al ideeën bij je op voor een themaroute? Bundel de krachten met andere ondernemers, het toeristisch informatiepunt en/of je gemeente en maak samen een echte Brabantse Belevingsroute. Of stippel zelf je route uit en inspireer jouw gasten straks met de kaart op maat.