Promotie Brabantse Fietscafés en Meimaand Fietsmaand

Noord-Brabant is dé fietsprovincie van Nederland, mede dankzij de fantastische horeca die je overal langs de fietsroutes vindt. Om die kracht optimaal te benutten, introduceerden we medio 2020 het label 'Brabants Fietscafé'. De naam zegt het al: fietsers voelen zich bij deze horecalocaties extra welkom. Zeventien Brabantse Fietscafés zijn inmiddels aangesloten. 

Promotiecampagne Meimaand Fietsmaand

We kunnen niet wachten om deze geweldige locaties, en de fietsroutes waar ze aan liggen, voluit te promoten. Met de versoepelingen in het zicht, staan we klaar om in 'Meimaand Fietsmaand' los te gaan met de promotie. De hele meimaand delen we fietsroutes, Brabantse Fietscafés en toffe winacties in publieksmagazines, de pers en op de kanalen van Routes in Brabant. Dit alles ondersteund door een promotiecampagne op social media.

Brabantse Fietscafés

Een verfrissend biertje na een lange fietstocht of tussendoor een heerlijk hapje eten? Dat, en meer, kan bij de Brabantse Fietscafés. De Brabantse Fietscafés zijn er in alle soorten en maten, maar één ding staat voorop: overal word je met open armen ontvangen en ondergedompeld in de Brabantse gastvrijheid. Bij een Brabants Fietscafé zijn faciliteiten aanwezig zoals een laadpunt voor de e-bike, reparatiekit en routekaarten. Brabantse Fietscafés liggen dichtbij de fietsknooppuntroutes.

Fietscafés in jouw gemeente

We breiden het netwerk Brabantse Fietscafés verder uit. Dus is er in jouw gemeente een horecagelegenheid die het predicaat 'Brabants Fietscafé' echt verdient? Een plek waar je altijd wel fietsers zult aantreffen, omdat ze er (speciaal) langs fietsen en zich er extra welkom voelen? Geef ons een tip, laat het ons weten