Ondertekening convenant VisitBrabant - Helmond

Op woensdagavond 28 februari 2018 vond de officiële ondertekening van het convenant VisitBrabant Convention Bureau plaats.
 

VisitBrabant Convention Bureau is een onafhankelijke serviceorganisatie voor meeting planners, PCO’s en andere professionals die ondersteuning wensen bij het vinden van een perfecte locatie voor meetings, incentives, conferenties en/of events. 
Helmond sluit zich met de ondertekening van dit convenant aan bij VisitBrabant Convention Bureau. Een prachtige kans om als stad zowel nationaal als internationaal bekendheid te creëren en het aanbod voor events en congressen bij een breder publiek bekend te maken.

De locaties die hiermee aansluiten zijn: 
Automotive Campus, De Cacaofabriek, Food Tech Campus, Golden Tulip Hotel Westende, Hotel Restaurant St. Lambert, Kasteel | Museum Helmond en Theater Speelhuis.

Heleen Huisjes, directeur VisitBrabant en Leo Grunberg, directeur Helmond Marketing ondertekenden het officiële convenant woensdagavond in Kasteel Helmond.

 

Einde persbericht

--------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie, niet ter publicatie:

Neem voor meer informatie contact op met:

VisitBrabant (Saskia Holterman | saskiaholterman@visitbrabant.com ) of Helmond marketing (info@helmondmarketing.nl)  

 

Over VisitBrabant
VisitBrabant is de marketingorganisatie voor destinatie Brabant met als doelstelling Brabant (inter)nationaal stevig op te zetten als meest innovatieve en gastvrije provincie ter bevordering van de shortstay markt. VisitBrabant wordt gefaciliteerd door de Provincie Noord-Brabant om de vrijetijdseconomie een impuls te geven.