Nieuw: kloosterrondwandeling en wandelkaart

In Heeswijk-Dinther is vrijdag 26 november een nieuwe rondwandeling geopend bij de Abdij van Berne. Het is de eerste in een reeks Brabantse kloosterrondwandelingen die VisitBrabant Routebureau in samenwerking met partners ontwikkelt. Bij de wandeling is een wandelkaart uitgebracht, die je als ondernemer met staffelkorting kunt bestellen. 

Abt Denis Hendrickx van de Abdij van Berne en wethouder Rien Wijdeven van gemeente Bernheze onthulden bij de abdij het nieuwe themaroutepaneel, dat speciaal voor de kloosterrondwandeling is ontworpen. 

De nieuwe wandelroute in Heeswijk-Dinther is 10,4 kilometer lang en geeft bezoekers een inkijkje in het leven en beweegredenen van de Norbertijnen. De abdij en prachtige tuin vormen het start- en eindpunt van de route. Wandelaars maken kennis met enkele kapellen en topmonument Kasteel Heeswijk. De route loopt door bossen, weilanden en langs riviertjes en watertjes.  

  • Onthulling routepaneel Heeswijk-Dinther
  • Wandelaars bij de Abdij van Berne

Korting op wandelkaarten voor je gasten

Bij de rondwandeling in Heeswijk-Dinther heeft VisitBrabant Routebureau een wandelkaart uitgebracht, die je als ondernemer met staffelkorting kunt bestellen. Ook van de toekomstige kloosterrondwandelingen komen wandelkaarten beschikbaar. Bestel de kaarten met korting en inspireer jouw gasten met deze prachtige wandelingen!

  • Wandelkaart kloosterrondwandeling
  • Kloosterrondwandeling wandelkaart waaier 2