Instameet Oudenbosch

In het kader van de campagne #hiermoetjezijninbrabant organiseerden we vandaag samen met Visit Halderberge een toffe Instameet. We nodigden 10 Instagrammers uit en bezochten 2 unieke locaties in Brabant: de Sterrenwacht en de imposante Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara in Oudenbosch - een verkleinde kopie van de Sint-Pietersbasiliek in Rome.

Deze gepassioneerde en relevante Instagrammers schieten creatieve content in de vorm van stories en foto’s en met die posts op hun Instagramkanaal inspireren zij hun volgers! Eén van de vele manieren waarop we binnen de campagne laten zien dat Brabant zoveel mooie pareltjes heeft die de moeite meer dan waard zijn om te ontdekken!

Hieronder een greep uit de prachtige beelden en bijbehorende Instagram accounts. Benieuwd naar alle resultaten? Volg ons op Instagram en de hashtags: #hiermoetjezijninbrabant #basiliekoudenbosch en #oudenbosch.

Hier moet je zijn
Met de campagne #hiermoetjezijninbrabant duiden we niet alleen wáár je moet zijn in Brabant voor de meest bijzondere plekjes, onvergetelijke vakanties of weekendjes weg, maar ook waaróm je daar moet zijn! Check ook hiermoetjezijninbrabant.nl en natuurlijk visithalderberge.com voor meer inspiratie.