Geslaagde editie van de Brabant Drive Thru

Op 12, 13 en 14 september namen we ruim 100 touroperators en reisprofessionals mee op reis door Brabant met de Brabant Drive Thru. Een geheel verzorgd 3-daags programma waarbij men met eigen vervoer de provincie leerde kennen. Geheel coronaproof dus. Drie routes, zeven pitstops en veertien plaatsen werden bezocht. Van Kasteel Heeswijk tot aan Basiliek Oudenbosch. Van design tot urban, van ‘sahara’ tot stad en van achtbanen tot een autosafari: Veel Brabantse highlights werden bezocht met als doel te laten zien én ervaren dat Brabant ontzettend veel te bieden heeft als ideale short-break bestemming. 

De deelnemers zijn enorm enthousiast en hopelijk voldoende geïnspireerd huiswaarts gekeerd met bergen aan informatie! Wij danken alle deelnemers en locaties voor deze mooie dagen!

De Brabant Drive Thru is een initiatief van VisitBrabant en werd georganiseerd samen met Kasteel Heeswijk, Visit Halderberge, RBT De Langstraat, Eindhoven365, Gemeente ‘s-Hertogenbosch, Het Noordbrabants Museum, Breda Marketing, Ticket to Tilburg, Van Gogh Brabant, Safaripark Beekse Bergen, Efteling en Provincie Noord-Brabant.