Intakeformulier doorplaatsing reviewsites

Via dit formulier kun je ons de gegevens aanreiken die nodig zijn voor het doorplaatsen van de nieuwe teksten en foto’s op belangrijke reviewsites. We willen je vragen dit intakeformulier zorgvuldig door te lezen, in te vullen en onderaan te klikken 'verstuur formulier'. We helpen je graag met het aanleveren van de informatie. Bel bij vragen met onze BusinessDesk: 013-3030390.  

Registreren en claimen

Im je te kunnen helpen bij het plaatsen van teksten en foto’s op reviewsites plannen we graag een belafspraak in. Mocht je al bestaande accounts hebben, dan vragen we je om de onderstaande gegevens in te vullen.

Wanneer je nog geen accounts hebt dien je onderaan deze pagina je contactgegevens in te vullen en vervolgens op de knop 'verstuur formulier' te klikken. We nemen dan z.s.m. contact met je op zodat we je kunnen helpen bij het aanmaken van nieuwe accounts.

 

Ik heb al accounts!

Voer onderstaand de inlognaam in bij de platformen waar een account aanwezig is:

Contactgegevens

Vul hieronder de naam en het telefoonnummer in van de contactpersoon voor het inplannen van de belafspraak. Apart van dit formulier ontvangen wij graag het wachtwoord per reviewsite, zodat we je kunnen helpen bij het doorplaatsen van content. In het kader van veiligheid vernemen wij deze wachtwoorden uitsluitend telefonisch. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met deze gegevens:

* Velden met een asterisk zijn verplicht.