Intakeformulier doorplaatsing reviewsites

Via dit formulier kun je ons de gegevens aanreiken die nodig zijn voor het doorplaatsen van de nieuwe teksten en foto’s op belangrijke reviewsites. We willen je vragen dit intakeformulier zorgvuldig door te lezen, in te vullen en onderaan te klikken 'verstuur formulier'. We helpen je graag met het aanleveren van de informatie. Bel bij vragen met onze BusinessDesk: 013-3030390.  

Registreren en claimen

Er zijn 2 verschillende opties per reviewsite:

  1. Je hebt een account
  2. Je hebt nog geen account

Om de teksten en foto’s te kunnen plaatsen hebben wij dus:

  1. Of jouw gegevens nodig
  2. Of moeten wij je pagina claimen/registreren

We vragen je om de volgende opties langs te lopen en de gegevens in te vullen die voor jou van toepassing zijn.
 

1. Inderdaad, ik heb al accounts!

Voer onderstaand de inlognaam in bij de platformen waar een account aanwezig is:

Apart van dit formulier ontvangen wij graag het wachtwoord per reviewsite, zodat we de doorplaatsing voor je kunnen uitvoeren. In het kader van veiligheid vernemen wij deze wachtwoorden uitsluitend telefonisch. Vul hieronder naam en telefoonnummer in van de contactpersoon die wij kunnen bellen voor de wachtwoorden. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met deze gegevens:

2. Nee, ik heb nog geen/niet alle accounts maar ik sta er wel op!

Wanneer je nog geen account hebt voor (één of meerdere) bovenstaande platformen, dan vragen we deze voor je aan. Vul hieronder het mailadres in dat we kunnen gebruiken als inlognaam. Hetzelfde emailadres zal gebruikt worden voor de verificatie. Vul bovendien het telefoonnummer in voor eventuele telefonische verificaties en de naam van de primaire contactpersoon:

LET OP: Wanneer wij registraties gaan uitvoeren ontvang je mails op het aangegeven mailadres die bevestigd moeten worden. Het verzoek om deze – zonder acties – door te sturen naar dit e-mailadres: info@visitbrabant.com

* Velden met een asterisk zijn verplicht.