Campagne 'Hier moet je zijn in Brabant'

Brabantbrede impulscampagne

Met deze campagne zetten we samen Brabant als toeristische bestemming stevig op de kaart en krijgen Brabantse vrijetijdsondernemers het podium dat ze verdienen. Met de input van gemeenten, toeristische organisaties en ondernemers presenteren we Brabant op allerlei relevante platformen en in de media in binnen- en buitenland, online en offline. In heel 2021 zullen we met bijzondere acties extra van Brabant laten horen. Vanaf 5 juni met de intensivering van de campagne, maar ook in een vervolgcampagne, speciaal voor onze partners. 

Bekijk een impressie

Brabant is open!

Eindelijk is het zover! Hier hebben alle Brabantse vrijetijdsondernemers met smart op gewacht: Brabant is weer open. Van musea tot restaurants. Van attractieparken tot theaters. Uiteraard volgens de richtlijnen, zodat iedereen weer op een veilige manier kan genieten van al dat moois dat Brabant te bieden heeft. Deze video, als het vervolg op de energieke feel good video waarin ondernemers stonden te popelen hun deuren weer te openen, laat zien dat de Brabantse vrijetijdssector blij is dat zij haar gasten weer met open armen kan ontvangen

Via deze link kun je het videobestand (in diverse formaten) downloaden. Je vindt er ook thumbnails voor alle videoformaten.

TIP: deel je de video via je social-kanalen? Dan zou het top zijn als je #hiermoetjezijninbrabant gebruikt zodat wij je bericht opvangen en weer verder kunnen verspreiden. Wij willen het gevoel van ‘samen’ graag versterken.

Wil je een linkje naar de video?
Dat kan ook! De video staat gereed op het YouTube-kanaal van VisitBrabant: https://youtu.be/mWsZv4gXamI

We gaan op reis

Een knalrode pijl van maar liefst 5,5 meter en zo’n 7000 kilo met daarop de tekst ‘Hier moet je zijn in Brabant’ gaat ruim 2 maanden op reis door Brabant. Een trip van ruim 350 km kris kras door onze provincie. We helpen hiermee symbolisch de Brabantse vrijetijdsondernemer door extra aandacht te vestigen op Brabant en op het prachtige toeristische aanbod in onze mooie provincie. Bekijk de stops tot nu toe met interview op locatie.

Volg de pijl op reis 

Magazines hier moet je zijn in Brabant! - Promoot jouw locatie!

Hoe kun je meedoen?

Je kunt eenvoudig meedoen door zelf campagnebeelden te maken ter promotie van jouw locatie. We helpen je hier stap voor stap bij. Wat maakt jouw bedrijf nu zo uniek? Bijvoorbeeld een terras met het mooiste uitzicht van de stad, een gewonnen prijs, een heerlijk familierecept of werkt het knapste barmeisje van Brabant in jouw bedrijf? 

Aan de slag in 2 stappen:

  1. Maak je eigen campagnebeeld m.b.v. de beeldgenerator. Bekijk de korte video-uitleg.
  2. Deel je campagnebeeld en unieke verhaal via je eigen social mediakanalen met #hiermoetjezijninbrabant en #hiermoetjezijn. Door dezelfde # te delen maak je deel uit van een grote campagne. Met de #hiermoetjezijninbrabant hebben we met z’n allen in 2020 al meer dan 42 miljoen mensen bereikt in NL, BE en DE.

Extra tip: Via Instagram stories zijn speciale GIF-jes voor deze beschikbaar. Zoek bij 'GIF' op visitbrabant en maak je keuze!

Vervolgcampagne
Wil je jouw locatie laten meedraaien in onze vervolgcampagne en ben je nog geen businesspartner van VisitBrabant? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, we vertellen je graag hoe je kunt aanhaken!

Wat kun je nog meer doen?

  • Zorg ervoor dat de presentatie van jouw locatie op visitbrabant.com optimaal is. Kijk hier voor meer informatie. 
  • Breng de campagne ook op locatie onder de aandacht en bestel gratis campagnemateriaal (posters, ansichtkaarten, etc.).
  • Deel de campagnebeelden ook met jouw lokale VVV, streekorganisatie en/of citymarketingorganisatie en vraag ze om de beelden te delen. Samen staan we sterker!

Vragen? 

Onze BusinessDesk, het eerste aanspreekpunt voor ondernemers, is blijvend bereikbaar voor allerlei vragen, bijvoorbeeld over meedoen aan de campagne. We helpen je graag verder en doen een beroep op onze kennis, kunde en ons netwerk.

Neem contact op