Campagne 'Hier moet je zijn in Brabant'

Brabantbrede impulscampagne

Met de Brabantbrede campagne ‘Hier moet je zijn in Brabant’ zetten we samen Brabant als toeristische bestemming stevig op de kaart en krijgen Brabantse vrijetijdsondernemers het podium dat ze verdienen. Met de campagne wordt landelijk, provinciaal, regionaal en lokaal met elkaar verbonden en werken we intensief samen aan een duurzaam herstel van het toerisme. Via online campagnes, maar ook offline via onder meer reclame op bussen en in bushokjes.

Lees meer

 

 

Hoe kun je meedoen?

DMO's en gemeenten

Brabantse gemeenten, steden en regio’s kunnen de komende weken eenvoudig aanhaken op de campagne met de speciale toolkit voor DMO’s. Zo presenteer je jouw stad, gemeente of regio op het podium. En deze wordt al prachtig ingezet door diverse steden, streken en ondernemers. Zie hier een greep uit de mooie voorbeelden. Lever ook jouw campagnebeelden bij ons aan via het uploadformulier.

Brabantse leisure ondernemers

Na de lancering van het eerste deel van de publiekscampagne volgt een impulscampagne, waarin de Brabantse vrijetijdsondernemers centraal staan. In de (primair) online fotocampagne staat de kracht van de onderneming en de ondernemer centraal. Wat maakt deze plek nu zo uniek? Bijvoorbeeld een terras met het mooiste uitzicht van de stad, een gewonnen prijs, een familierecept of werkt het knapste barmeisje van Brabant daar? De toolkit voor ondernemers staat ook klaar, doe ook mee!

Over #hiermoetjezijninbrabant

In een eigenzinnige stijl en met prikkelende teksten duidt de campagne niet alleen wáár je moet zijn in Brabant, maar ook waaróm je in Brabant moet zijn voor je vakantie of dagtrip. Bijvoorbeeld als je wilt ontsnappen aan de werkelijkheid, je graag uit de bocht vliegt of als je ongestoord wilt skinny dippen. De campagne inspireert de Brabanders om ook de kleinere parels in eigen provincie te ontdekken en laat Nederlanders zien dat Brabant volop mogelijkheden biedt voor een weekendje weg of vakantie in Brabant. De campagne is een typisch Brabantse doorvertaling van de landelijke voorlichtingscampagne ‘Hier moet je zijn’ van NBTC Holland Marketing en draagt daarom tevens bij aan een duurzaam herstel van de Nederlandse toeristische sector.

Actueel

Vragen? We helpen graag!

Onze BusinessDesk, het eerste aanspreekpunt voor ondernemers, is tijdens kantooruren blijvend bereikbaar voor allerlei vragen, ook als deze niet direct VisitBrabant betreffen. Waar mogelijk helpen we je uiteraard graag verder en doen we een beroep op onze kennis, kunde en ons netwerk.

Neem contact op