Campagne 'Hier moet je zijn in Brabant'

Brabantbrede impulscampagne

Met deze Brabantbrede campagne zetten we samen Brabant als toeristische bestemming stevig op de kaart en krijgen Brabantse vrijetijdsondernemers het podium dat ze verdienen. Ook in deze periode van stevige maatregelen, blijven we bestemming Brabant uiteraard promoten. Afhankelijk van de situatie leggen we in de campagne de nadruk wat meer op inspiratie (voor later) of meer op conversie (kom nu). Met de input van gemeenten, toeristische organisaties en ondernemers presenteren we Brabant op allerlei relevante platformen en in de media in binnen- en buitenland, online en offline. 

Bekijk een impressie

Hoe kun je meedoen?

Je kunt eenvoudig meedoen door jouw eigen campagnebeeld en unieke verhaal  met ons te delen. We helpen je hier stap voor stap bij. Wat maakt jouw bedrijf nu zo uniek? Bijvoorbeeld een terras met het mooiste uitzicht van de stad, een gewonnen prijs, een heerlijk familierecept of werkt het knapste barmeisje van Brabant in jouw bedrijf? 

Aan de slag in 3 stappen:

 1. Maak je eigen campagnebeeld m.b.v. de beeldgenerator. Bekijk de korte video-uitleg.
 2. Upload je campagnebeeld met een korte slogan in de pijl en het unieke verhaal bij de foto/jouw locatie.
 3. Deel je campagnebeeld en verhaal ook via je eigen social mediakanalen met #hiermoetjezijninbrabant en #hiermoetjezijn. Door dezelfde # te delen maak je deel uit van een grote campagne. Met de #hiermoetjezijninbrabant hebben we met z’n allen in 2020 al meer dan 15 miljoen mensen bereikt in NL, BE en DE.

Je draait direct mee in de campagne. Hoe geven we alle verhalen en locaties een podium?

 • We publiceren alle ondernemers die meedoen op een speciale pagina, welke onderdeel is van de campagnewebsite ‘Hier moet je zijn in Brabant’.
 • We promoten via onze social mediakanalen met meer dan 50.000 volgers (zowel B2B als B2C) doorlopend de mooiste beelden en verhalen, met link naar de campagnewebsite, die maar liefst 100.000 bezoekers per maand trekt. Afhankelijk van de situatie leggen we in de campagne de nadruk wat meer op inspiratie (voor later) of meer op conversie (kom nu). 
 • VisitBrabant publiceert (wanneer dat gepast is gezien de ontwikkelingen) artikelen over Brabant als aantrekkelijke bestemming, in nationale en internationale magazines en kranten. Daarin zetten we natuurlijk ook steeds een selectie van het mooie aanbod centraal en verwijzen we naar de campagnewebsite waardoor álle campagne-deelnemers bij een groter publiek onder de aandacht worden gebracht. Kijk hier voor een impressie van de publicaties.
 • En er komt nog meer aan … Doe mee en we houden je op de hoogte via onze campagne-updates.

Wat kun je nog meer doen?

 • Maak zoveel campagnebeelden als je wilt. Gebruik ze op je website, social media kanalen, nieuwsbrief etc. Wij maken een selectie voor onze campagne-uitingen.
 • Zorg ervoor dat de presentatie van jouw locatie op visitbrabant.com optimaal is. Kijk hier voor meer informatie. 
 • Breng de campagne ook op locatie onder de aandacht en bestel gratis campagnemateriaal (posters, ansichtkaarten, etc.).
 • Deel de campagnebeelden ook met jouw lokale VVV, streekorganisatie en/of citymarketingorganisatie en vraag ze om de beelden te delen. Samen staan we sterker!

Vragen? 

Onze BusinessDesk, het eerste aanspreekpunt voor ondernemers, is blijvend bereikbaar voor allerlei vragen, bijvoorbeeld over meedoen aan de campagne. We helpen je graag verder en doen een beroep op onze kennis, kunde en ons netwerk.

Neem contact op