Campagne 'Hier moet je zijn in Brabant'

Brabantbrede impulscampagne

Met deze campagne zetten we samen Brabant als toeristische bestemming stevig op de kaart en krijgen Brabantse vrijetijdsondernemers het podium dat ze verdienen. Met de input van gemeenten, toeristische organisaties en ondernemers presenteren we Brabant op allerlei relevante platformen en in de media in binnen- en buitenland, online en offline. In heel 2021 zullen we met bijzondere acties extra van Brabant laten horen. Vanaf juni 2021 met de intensivering van de campagne, maar ook in een vervolgcampagne vanaf september, speciaal voor onze partners. Bv. in 48-uursbelevingen die we (inter)nationaal promoten, maar ook in andere toffe uitingen zoals ansichtkaarten, video’s en zelfs een promoteam dat op pad gaat in binnen- en buitenland. 

Hoe kun je meedoen?

Je kunt eenvoudig meedoen door zelf campagnebeelden te maken ter promotie van jouw locatie. We helpen je hier stap voor stap bij. Wat maakt jouw bedrijf nu zo uniek? Bijvoorbeeld een terras met het mooiste uitzicht van de stad, een gewonnen prijs, een heerlijk familierecept of werkt het knapste barmeisje van Brabant in jouw bedrijf? 

Aan de slag in 2 stappen:

  1. Maak je eigen campagnebeeld m.b.v. de beeldgenerator. Bekijk de korte video-uitleg.
  2. Deel je campagnebeeld en unieke verhaal via je eigen social mediakanalen met #hiermoetjezijninbrabant en #hiermoetjezijn. Door dezelfde # te delen maak je deel uit van een grote campagne. Met de #hiermoetjezijninbrabant hebben we met z’n allen in 2020 al meer dan 42 miljoen mensen bereikt in NL, BE en DE.

Extra promotiemogelijkheden:

  • Via Instagram stories zijn speciale GIF-jes voor deze campagne beschikbaar. Zoek bij 'GIF' op visitbrabant en maak je keuze!
  • We hebben ook een AR-filter filter van onze rode campagnepijl laten ontwikkelen voor Instagram- en Facebookstories. Bekijk de filters.

XXXL-pijl op reis

Een knalrode pijl van maar liefst 5,5 meter en zo’n 7000 kilo met daarop de tekst ‘Hier moet je zijn in Brabant’ gaat ruim 2 maanden op reis door Brabant. Een trip van ruim 350 km kris kras door onze provincie. We helpen hiermee symbolisch de Brabantse vrijetijdsondernemer door extra aandacht te vestigen op Brabant en op het prachtige toeristische aanbod in onze mooie provincie. Bekijk de stops tot nu toe met interview op locatie.

Volg de pijl op reis 

Wat kun je nog meer doen?

  • Breng de campagne ook op locatie onder de aandacht en bestel gratis campagnemateriaal (posters, ansichtkaarten, etc.).
  • Deel de campagnebeelden ook met jouw lokale VVV, streekorganisatie en/of citymarketingorganisatie en vraag ze om de beelden te delen. Samen staan we sterker!

Bekijk een impressie

Vragen? 

Onze BusinessDesk, het eerste aanspreekpunt voor ondernemers, is blijvend bereikbaar voor allerlei vragen, bijvoorbeeld over meedoen aan de campagne. We helpen je graag verder en doen een beroep op onze kennis, kunde en ons netwerk.

Neem contact op