Campagne 'Hier moet je zijn in Brabant'

Brabantbrede impulscampagne

Met deze campagne zetten we samen Brabant als toeristische bestemming stevig op de kaart en krijgen Brabantse vrijetijdsondernemers het podium dat ze verdienen. Met de input van gemeenten, toeristische organisaties en ondernemers presenteren we Brabant op allerlei relevante platformen en in de media in binnen- en buitenland, online en offline. Met de campagne hebben we met z’n allen in 2020 al meer dan 42 miljoen mensen bereikt in NL, BE en DE. 

Partners in de hoofdrol

Vanaf najaar 2021 spelen onze businesspartners volop de hoofdrol in de nieuwe fase van de HMJIB-campagne. Verpakt in 11 inspirerende meerdaagse belevingen, activeren we hen volop in vooraanstaande nationale én internationale media, via social media, guerrilla-acties en speciale promotiemiddelen. Bekijk hieronder een impressie.

Hoe kun je meedoen?

De campagne 'Hier moet je zijn in Brabant' loopt nog t/m begin 2022. Wil je nog meeliften op de campagne? Dat kan:

 • Maak jouw eigen HMJZIB-campagnebeeld ter promotie van jouw locatie;
 • Promoot jouw regio met de belevingsvideo’s uit jouw streek;
 • Ben je nog geen partner, maar wil je voortaan ook meedoen op het internationale podium? Informeer naar de mogelijkheden.

  Maak jouw eigen campagnebeeld

  Je kunt eenvoudig meedoen door zelf campagnebeelden te maken ter promotie van jouw locatie. We helpen je hier stap voor stap bij. Wat maakt jouw bedrijf nu zo uniek? Bijvoorbeeld een terras met het mooiste uitzicht van de stad, een gewonnen prijs, een heerlijk familierecept of werkt het knapste barmeisje van Brabant in jouw bedrijf? Bekijk een impressie met campagnebeelden.

  Aan de slag in 2 stappen:

  1. Maak je eigen campagnebeeld m.b.v. de beeldgenerator. Bekijk de korte video-uitleg.
  2. Deel je campagnebeeld en unieke verhaal via je eigen social mediakanalen met #hiermoetjezijninbrabant en #hiermoetjezijn. Door dezelfde # te delen maak je deel uit van een grote campagne.

  Extra promotiemogelijkheden:

  • Via Instagram stories zijn speciale GIF-jes voor deze campagne beschikbaar. Zoek bij 'GIF' op visitbrabant en maak je keuze!
  • We hebben ook een AR-filter filter van onze rode campagnepijl laten ontwikkelen voor Instagram- en Facebookstories. Bekijk de filters.

  Promoot jouw regio met belevingsvideo’s uit jouw streek

  Bekijk ook de 11 belevingsvideo's (NL + DE) die we lieten maken ter promotie van de 48-uursbelevingen waarin we het vrijetijdsaanbod met elkaar combineren. Doe mee en gebruik deze content om nog beter op het netvlies te komen van de bezoeker van verder weg.
   

  Vragen? 

  Onze BusinessDesk, het eerste aanspreekpunt voor ondernemers, is blijvend bereikbaar voor allerlei vragen, bijvoorbeeld over meedoen aan de campagne. We helpen je graag verder en doen een beroep op onze kennis, kunde en ons netwerk.

  Neem contact op