Campagne 'Hier moet je zijn in Brabant'

Brabantbrede impulscampagne

Met deze Brabantbrede campagne zetten we samen Brabant als toeristische bestemming stevig op de kaart en krijgen Brabantse vrijetijdsondernemers het podium dat ze verdienen. Ook in deze periode van stevige maatregelen, blijven we bestemming Brabant uiteraard promoten. Afhankelijk van de situatie leggen we in de campagne de nadruk wat meer op inspiratie (voor later) of meer op conversie (kom nu). Met de input van gemeenten, toeristische organisaties en ondernemers presenteren we Brabant op allerlei relevante platformen en in de media in binnen- en buitenland, online en offline. In heel 2021 zullen we met bijzondere acties extra van Brabant laten horen. In opmaat naar het aankomende toeristische seizoen, maar ook in een vervolgcampagne, speciaal voor onze partners. 

Bekijk een impressie

In de tussentijd: popelen met deze video

We kunnen niet wachten tot het moment dat alle deuren weer open mogen en we kunnen genieten van al het moois dat Brabant te bieden heeft. We staan te popelen! De video geeft een kijkje in de keuken van een aantal ondernemers die achter (deels) gesloten deuren de puntjes op de ‘i’ zetten om straks gasten weer met open armen te ontvangen!

Via deze link kun je het videobestand (in diverse formaten) downloaden. Je vindt er ook thumbnails voor alle videoformaten.

TIP: deel je de video via je social-kanalen? Dan zou het top zijn als je #hiermoetjezijninbrabant gebruikt zodat wij je bericht opvangen en weer verder kunnen verspreiden. Wij willen het gevoel van ‘samen’ graag versterken.

Wil je een linkje naar de video?
Dat kan ook! De video staat gereed op het YouTube-kanaal van VisitBrabant: https://youtu.be/xh3_guvwdRo

Hoe kun je meedoen?

Je kunt eenvoudig meedoen door zelf campagnebeelden te maken ter promotie van jouw locatie. We helpen je hier stap voor stap bij. Wat maakt jouw bedrijf nu zo uniek? Bijvoorbeeld een terras met het mooiste uitzicht van de stad, een gewonnen prijs, een heerlijk familierecept of werkt het knapste barmeisje van Brabant in jouw bedrijf? 

Aan de slag in 2 stappen:

  1. Maak je eigen campagnebeeld m.b.v. de beeldgenerator. Bekijk de korte video-uitleg.
  2. Deel je campagnebeeld en unieke verhaal via je eigen social mediakanalen met #hiermoetjezijninbrabant en #hiermoetjezijn. Door dezelfde # te delen maak je deel uit van een grote campagne. Met de #hiermoetjezijninbrabant hebben we met z’n allen in 2020 al meer dan 42 miljoen mensen bereikt in NL, BE en DE.

Wat kun je nog meer doen?

  • Zorg ervoor dat de presentatie van jouw locatie op visitbrabant.com optimaal is. Kijk hier voor meer informatie. 
  • Breng de campagne ook op locatie onder de aandacht en bestel gratis campagnemateriaal (posters, ansichtkaarten, etc.).
  • Deel de campagnebeelden ook met jouw lokale VVV, streekorganisatie en/of citymarketingorganisatie en vraag ze om de beelden te delen. Samen staan we sterker!

Vragen? 

Onze BusinessDesk, het eerste aanspreekpunt voor ondernemers, is blijvend bereikbaar voor allerlei vragen, bijvoorbeeld over meedoen aan de campagne. We helpen je graag verder en doen een beroep op onze kennis, kunde en ons netwerk.

Neem contact op