Ja, ik wil het Businesspakket Leisure afnemen

Goed dat je besloten hebt je aan te sluiten bij het Beste van Brabant. Een goede keuze!

Voor slechts €39,- per maand (excl. btw) ontvang je onderstaande modules. Heb je het Basispakket Internationaal? Klik dan hier voor de upgrade van je pakket. 

  • De Module Tekst & Vertaling (wervende SEO-teksten én vertalingen in Duits en Engels t.b.v. het bereiken van internationale toeristen). Je ontvangt deze content rechtenvrij voor eigen gebruik, we plaatsen deze op visitbrabant.com en op reviewsites zoals TripAdvisor (455 miljoen unieke bezoekers per maand);
  • De Module Online Reviewmanagement (de maandelijkse maatwerkrapportage, gratis toegang tot de masterclasses reviewmanagement, de proefkit online reviews, 50% korting op de praktische training 'Meer omzet door reviews;
  • Gratis fotopakket bestaande uit sfeer- en 360-gradenfotografie (rechtenvrij) t.w.v. € 200,-; 
  • Gratis de Module Internationale Gastvrijheid (t.w.v. € 5,- p/m). Met masterclasses, trainingen en toolkits helpen we je op weg de Duitse en Belgische gast beter te begrijpen. 

Het ‘Businesspakket’ wordt aangeboden onder deze algemene en aanvullende voorwaarden. De looptijd van de overeenkomst betreft 36 maanden.

Activeer je Businesspakket Leisure via onderstaande link. Met de activatie accepteer je de aangereikte algemene en aanvullende voorwaarden die van toepassing zijn op dit pakket.

 *
 *
 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl
 *
naam@bedrijf.nl