Unieke ééndaagse trainingen - 'Meer omzet door reviews'

Online reviews bereiken een internationaal miljoenenpubliek. De presentatie en prestatie van jouw bedrijf op reviewsites is daarom cruciaal. Wil je weten hoe je een goede reactie op een review schrijft? Vind je het lastig om negatieve reviews niet persoonlijk te nemen? Of wil je graag meer reviews ontvangen, zodat je beter online vindbaar bent? Dan is de praktijkgerichte VisitBrabant training 'Meer omzet door reviews' iets voor jou of jouw medewerkers. Meld je aan voor deze ééndaagse training. 

Waarom deelnemen?

  • Reviews bereiken een miljoenenpubliek. Leer reviews optimaal inzetten en je omzet groeit!
  • Je kunt de kennis uit de training direct toepassen in jouw dagelijkse praktijk.

Enkele reacties van deelnemers aan eerdere trainingen

  • “De training was voor mij een ‘bewustwording’ van wat reviews doen. Vanaf nu wordt er geen eentje meer niet beantwoord.” 
  • “Handige (basis)tips en praktische handvatten voor hoe te reageren op (negatieve) reviews."
  • "Een leerzame dag! Vooral veel concrete tips, informatie en oefeningen om direct mee aan de slag te gaan. Fijn, klein groepje, waardoor er veel individuele aandacht is."
  • “Een hele leuke en duidelijke uitleg van de cursus."
  • “Ankie weet goed waar ze het over heeft. Ze legt duidelijk en rustig uit en luistert goed en vraagt door."

Opzet en doelgroep 

Tijdens de intensieve training wordt kennisdeling afgewisseld met praktische opdrachten. Mede door de beperkte groepsgrootte is er veel ruimte voor individuele vragen en discussie. De training is gericht op de medewerker(s) binnen je bedrijf die verantwoordelijk is voor het reageren op reviews en het terugkoppelen van de inzichten uit reviews naar management.

Praktische informatie                                                                        

Datum

Dinsdag 22 januari 2019 ('s-Hertogenbosch)

Tijdstip 10.00-16.00 uur
Aantal deelnemers max. 12 personen (vol = vol)
Kosten € 299,-* p.p. excl. btw  

 

 


* Partners van VisitBrabant met het Basispakket Internationaal ontvangen 25% korting (deelnameprijs: € 224,25 excl. btw). Partners van VisitBrabant met het Businesspakket ontvangen 50% korting (deelnameprijs: € 149,50 excl. btw).

Voorwaarden

  • Per bedrijf of organisatie kunnen maximaal 3 personen per training deelnemen, die ieder via een apart formulier dienen te worden aangemeld.
  • Na aanmelding ontvang je een aanmeldbevestiging en volgt een korte intake per e-mail, zodat we tijdens de training goed aan de slag kunnen met jouw vragen. 

Vragen of inschrijven?

Meld je hieronder aan voor de training (vol = vol). Wil je meer informatie? Neem contact op met VisitBrabant via info@visitbrabant.com

22 januari 2019, Mövenpick Hotel 's-Hertogenbosch

Aanmelden