Online kennissessie: Profiteren van de Duitse en Belgische gast

Op dinsdag 9 mei vond de online partnersessie plaats, waarmee we jou als businesspartner op weg hielpen richting omzetverhoging en seizoensverlenging door in te spelen op meer internationale gasten.

Op deze pagina vind je alle belangrijke documenten uit de sessie: de presentatie, de terugkijklink, het vertaalaanbod, de FAQ en handige tools om meer rendement te halen uit de Duitse en Belgische gast. Download de info, verspreid het binnen je team en ga samen aan de slag.

Vertaalaanbod

Als partner profiteer je altijd van het speciale partnertarief bij vertaalbureau Interlex van € 70,- per uur. Nu krijg je eenmalig 10% extra korting. Zo maak je gebruik van het vertaalaanbod: 

  1. Log in bij Interlex of maak eerst een account aan.
  2. Upload je tekst in Word of Excel (niet in een opgemaakt bestand) en kies in welke talen je de vertaling wilt ontvangen (max. 900 woorden in 1 taal of max. 450 woorden in 2 talen).
  3. Vul bij 'Opmerkingen' in: VisitBrabant Partner. Zo ontvang je het partnertarief én 10% extra korting.
  4. Je tekst wordt vertaald en staat binnen 2-3 weken klaar in je account.

Actievoorwaarden: De actie loopt t/m 31 mei 2023 en geldt voor bestaande en nieuwe klanten van Interlex die businesspartner zijn van VisitBrabant. Vertaling: max. 900 woorden in 1 taal of max. 450 woorden in 2 talen, Bij meer dan 900 woorden geldt voor het extra werk het standaard partnertarief van €70,- per uur excl. BTW. Facturatie volgt rechtstreeks via Interlex. De actie geldt niet voor spoedopdrachten.

Presentatie + handige downloads

Online trainingen

Gratis content om de internationale gast te verleiden

Best practices

Heb je een vraag? - Neem contact met ons op

Ankie Joos
Business Consultant, VisitBrabant
ankiejoos@visitbrabant.com 
06- 1255 5889
  Wim Hofstede
Business Consultant, VisitBrabant
wimhofstede@visitbrabant.com
06- 2112 5432