Brabantse Gastvrijheid Award 2020

Vanwege de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus hebben wij besloten de Brabantse Gastvrijheid Award 2020 tijdelijk stop te zetten. We beraden ons over een (alternatieve) doorstart in het najaar. Wil je hiervan persoonlijk op de hoogte worden gehouden? Laat het ons weten via info@brabantgastvrij.nl. Neem voor vragen of opmerkingen ook gerust contact met ons op.

Winnaar 2019 aan het woord:
Renata Komarzinska is interim general manager NH Collection Eindhoven Centre, dat in 2019 de Brabantste Gastvrijheid Award trots in ontvangst nam. ,,Gastvrijheid is mensenwerk: wij hechten veel waarde aan personeel dat oprecht en gepassioneerd is. De award is een mooie manier gebleken om ons te positioneren als een unieke en goede werkgever en meer naamsbekendheid in de regio te creëren.”

Waarom meedoen aan de Brabantse Gastvrijheid Award?

  • Gratis deelname en publiciteit voor je bedrijf;
  • Dit jaar niet één maar zes winnaars: zo maakt een kleine B&B net zoveel kans op de titel als een groot hotel, en een professioneel museum even veel als een gezellig eetcafé;
  • Tussentijdse uitdagende, vrijblijvende challenges met bijzondere prijzen. Zoals een bijzonder kijkje achter de schermen bij de Efteling en GuestHouse Hotels.
  • Ontvang handvatten om samen met je hele team met nog meer plezier met gastvrijheid aan de slag te gaan en de betrokkenheid van medewerkers te vergroten.

Wanneer mag jouw locatie deelnemen?

Deelnemers dienen te voldoen aan onderstaande voorwaarden:

  • De deelnemer is actief in de leisure-sector, specifiek in de horeca- en/of recreatiebranche en biedt eten, drinken, ontspanning, vermaak en/of verblijf aan particuliere consumenten.
  • De deelnemende locatie is gevestigd in Noord-Brabant.
  • De contactpersoon is werkzaam voor de deelnemende locatie en is tevens bevoegd de locatie als deelnemer op te geven voor deze verkiezing.
  • Per inschrijving mag maximaal één locatie of bedrijfsonderdeel worden ingeschreven.
  • De winnaar van 2019, juryleden, organisator en partners van de verkiezing zijn uitgesloten van deelname.

Voor de volledige procedure en regelgeving zie het verkiezingsreglement.

Planning

Schrijf jouw locatie in voor de award: t/m 3 april

 

Bekendmaking genomineerden: sept' 2020 (exacte datum n.t.b.)

 

Bekendmaking winnaar: nov' 2020 (exacte datum n.t.b.)