Webinar Wandelstarter - 6 juni 2024 - 10 uur

VisitBrabant Routebureau werkt samen met de Brabantse natuurorganisaties en alle Brabantse gemeentes aan een online kaart met wandelstartpunten: de Wandelstarter. Meer weten over de Wandelstarter? Meld je nu aan voor de webinar op donderdag 6 juni.

Wandelstarter is dé start voor een wandeling in Brabant. Hier vind je in een handomdraai startpunten voor de mooiste korte wandelroutes. Bewegwijzerde routes tot 10 km met routeinformatie op locatie en parkeergelegenheid. Bij de ontwikkeling van deze online kaart staat gemak centraal; een wandelaar moet snel en gemakkelijk een wandelstartpunt in Brabant kunnen vinden. De Wandelstarter is onderdeel van het Europese project MONA, waarin gewerkt wordt aan het spreiden van de recreatiedruk in natuurgebieden.

Alle Brabantse gemeentes en natuurorganisaties hebben de vraag gekregen om startpunten aan te leveren voor de Wandelstarter. Startpunten die voldoen aan benoemde faciliteiten worden getoond op de online kaart. De Wandelstarter wordt naar verwachting in september gelanceerd.

Tijdens de webinar komt aan bod:

  • Wat is de Wandelstarter?
  • Welke startpunten worden getoond op de Wandelstarter?
  • Hoe lever ik Wandelstartpunten van mijn gemeente / regio aan?
  • Wie beheert de informatie op de Wandelstarter?
  • Wanneer is de Wandelstarter te bezoeken door de consument?

Natuurlijk kunnen alle vragen rondom de Wandelstarter gesteld worden tijdens deze webinar.

Vul onderstaande gegevens in en meld je aan voor de webinar Wandelstarter!

 *
 *
 *
 *
naam@bedrijf.nl
bijv. www.test.nl
 *
Na aanmelding ontvang je automatisch de link naar de webinar.