Wij zijn Brabant, wij zijn gastvrij!

Gastvrijheid zit in ons Brabantse DNA. Daar zijn we trots op en dat maakt dat we onze gasten een ultieme beleving bieden. Als onderdeel van de Brabantse Gastvrijheid Award inspireren we je graag om de gastvrijheid in jouw bedrijf naar een nóg hoger niveau te brengen. En we geven de gastvrije Brabantse ondernemers het podium dat ze verdienen. Op deze pagina vind je steeds meer leuke praktijkvoorbeelden van deelnemers aan de Brabantse Gastvrijheid Award 2019 en interessante inzichten van experts op het gebied van gastvrijheid.

Inspirerende voorbeelden van (Brabantse) gastvrijheid

© © Pix4Profs/René Schotanus

,,Die kwam direct aan met een kopje thee en een welkomstpakketje. Hij wist ook meteen onze namen. Echte Brabantse gemoedelijkheid" vertelt een gast aan Brabants Dagblad over eigenaar Jos Huijbregts van camping Van 't Zandeind. Lees het volledige artikel.

© VisitBrabant

"Ter verkoeling bieden we onze gasten appeltjes & water met citroen en munt aan voor de dorst." aldus Joep Manders van Charme Camping Hartje Groen.

© VisitBrabant

"We zagen dat mama Natascha, dochter Guusje én knuffelhondje “Bloem” het ontzettend warm hadden met deze extreme hitte. Toen hebben we een voetenbadje ter verkoeling aangeboden en een gratis waterijsje van het huis." aldus Hugo van Zutphen van De Brabantse Hoeve.

© VisitBrabant

"Waterspelletjes en buikschuifbaan voor extra verkoeling" aldus Joep Manders van Charme Camping Hartje Groen.

Gastvrijheidsexperts geven je tips

“Het juiste doen op het juiste moment” Coen Schelfhorst, eigenaar OOKs Hospitality & GuestHouse Hotels en jurylid Brabantse Gastvrijheid Award 2019, vertelt in deze speciale videoboodschap hoe hij en zijn team inspelen op de customer journey van de gast. Ken jij de customer journey van je gast?

Bekijk video

Verrassingsmomenten zijn een manier om je gast versteld te laten staan. In deze video vertelt Frans Goenee, Inspiratie Manager bij de Efteling en jurylid van de Brabantse Gastvrijheid Award 2019 je hoe de Efteling dit aanpakt.

Bekijk video

“Wij hanteren het uitgangspunt “Ga nie besta nie”, bij ons is voor gasten alles mogelijk.” aldus Auberge du Bonheur (winnaar Brabantse Gastvrijheid Award 2018)

 

Bekijk video