Wij zijn Brabant, wij zijn gastvrij!

Gastvrijheid zit in ons Brabantse DNA. Daar zijn we trots op en dat maakt dat we onze gasten een ultieme beleving bieden. Als onderdeel van de Brabantse Gastvrijheid Award inspireren we je graag om de gastvrijheid in jouw bedrijf naar een nóg hoger niveau te brengen. En we geven de gastvrije Brabantse ondernemers het podium dat ze verdienen. Op deze pagina vind je steeds meer leuke praktijkvoorbeelden van deelnemers aan de Brabantse Gastvrijheid Award 2019 en interessante inzichten van experts op het gebied van gastvrijheid.

Doe je ook mee?
Deel jouw gastvrijheidsmomenten met ons via Whatsapp (0617666785) of via social media (Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram) door @VisitBrabant in je bericht te zetten. Wij brengen de beste/meest unieke voorbeelden graag extra onder de aandacht bij andere Brabantse ondernemers en bij potentiële gasten.

Goed om te weten dat.....

..... jouw deelname aan het gastvrijheidsprogramma “Wij zijn Brabant, wij zijn gastvrij!” losstaat van de jurering voor de Brabantse Gastvrijheid Award 2019. Maar het is wel leerzaam en leuk, dus doe mee!

Inspirerende voorbeelden van (Brabantse) gastvrijheid - Wat is jouw beste voorbeeld? Deel het met ons!

Frans Goenee en Auberge du Bonheur geven je inspiratie

Verrassingsmomenten zijn een manier om je gast versteld te laten staan. In deze video vertelt Frans Goenee, Inspiratie Manager bij de Efteling en jurylid van de Brabantse Gastvrijheid Award 2019 je hoe de Efteling dit aanpakt.

Bekijk video

“Wij hanteren het uitgangspunt “Ga nie besta nie”, bij ons is voor gasten alles mogelijk.” aldus Auberge du Bonheur (winnaar Brabantse Gastvrijheid Award 2018)

 

Bekijk video