Bij een goed festival hoort een ‘kei gemütliche’ afterparty!

OISTERWIJK, 4 februari 2020 –Als vervolg op Das Leisure Ondernemers Festival in november 2019 organiseert VisitBrabant in maart 2020 Das Afterparty. Heb je Das Leisure Ondernemers Festival gemist? Of was je erbij maar zijn nog niet al je vragen over de Duitse gast beantwoord? Meld je dan nu aan voor één van de vier regionale (gratis) afterparty’s.

Kei gemütlich!
Tijdens het regionale event krijg je in een informele setting antwoord op al je vragen over het bereiken en gastvrij ontvangen van Duitse gasten. Met de praktische tips en tools die je ontvangt start je optimaal voorbereid aan het aankomende toeristische seizoen. Geef je vraag vooraf aan ons door en wij schakelen ons netwerk in zodat we je vraag tijdens de sessie zeker kunnen beantwoorden. Uiteraard is er tijdens Das Afterparty ruim gelegenheid om te netwerken met Brabantse collega-ondernemers. 

Voor wie?
Das Afterparty is bedoeld voor Brabantse leisure-aanbieders (verblijfsaccommodaties, horeca, attracties, musea en events).

Praktische informatie
Das Afterparty wordt vier keer aangeboden:

Datum

Locatie

Inloop

Programma

Dinsdag 17 maart

Sandton Eindhoven Centre

9:30 uur

10:00-12:00 uur

Donderdag 19 maart

Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught

13:30 uur

14:00-16:00 uur

Dinsdag 24 maart

NH Waalwijk

13:30 uur

14:00-16:00 uur

Donderdag 26 maart

De Hoge Neer, Etten-Leur

9:30 uur

10:00-12:00 uur

Deelname aan Das Afterparty is gratis*. Maximaal 2 personen per organisatie.

* Als je je aanmeldt rekenen we op je komst. Het aantal plaatsen is beperkt en als je niet aanwezig bent, had er een collega-ondernemer in jouw plaats kunnen deelnemen. Je kunt je daarom tot 5 werkdagen van tevoren afmelden. Wanneer je niet op tijd afmeldt of wanneer je niet komt opdagen, zijn wij helaas genoodzaakt € 49,- in rekening te brengen.

Duitse gast centraal
Steeds meer Duitse toeristen weten Brabant te vinden en dat is goed nieuws. Ze besteden niet alleen veel meer dan Nederlandse gasten, ze zijn bovendien erg loyaal. Hoe kun je als ondernemer in de vrijetijdssector inspelen op de cultuurverschillen en meer Duitse toeristen verwelkomen en ze gastvrij ontvangen?

VisitBrabant wil met ‘Das Afterparty’ een impuls geven aan de gastvrijheid in de Brabantse vrijetijdssector. Het evenement is specifiek gericht op de Duitse toerist, omdat deze markt voor Brabant legio kansen biedt. Meer informatie en aanmelden: visitbrabant.com/afterparty

DOWNLOAD BEELDMATERIAAL

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Noot voor de redactie, niet ter publicatie:

Voor meer informatie over dit bericht kun je contact opnemen met Ankie Joos, projectmanager via info@visitbrabant.com, +31 6 12 55 58 89 of +31 13 303 03 90  

Over VisitBrabant
VisitBrabant is de destinatie marketingorganisatie van Noord-Brabant. Samen met de vrijetijdssector, overheden en koepelorganisaties zet VisitBrabant de provincie Brabant stevig op de kaart als meest gastvrije en innovatieve regio van Europa. Zodat meer bezoekers naar Brabant komen, die hier ook langer verblijven en meer besteden. VisitBrabant wordt gefaciliteerd door de Provincie Noord-Brabant om de vrijetijdseconomie een impuls te geven.