Fiets en Wandelbeurs 2018

Routebureau Brabant is ook in 2018 weer aanwezig op de Fiets- en Wandelbeurs. Dit jaar presenteren we samen met 8 partners het routeaanbod in Brabant. De partners zijn natuurgebied De Maashorst, Hotel Kapellerput, bezoek Oisterwijk, De Peel, VVV Tilburg, Land van Cuijk, natuurgebied De Groote Heide en Heusden

Zien we je ook? 

10 & 11 februari 2018 - Flanders Expo Gent
2 t/m 4 maart 2018 - Jaarbeurs Utrecht

Succesvolle samenwerking op beurzen Gent en Utrecht 

In februari 2017 heeft het Routebureau Brabant gezamenlijk met VVV's en andere toeristische organisaties zich voor de eerste keer gezamenlijk gepresenteerd in een Brabant-stand op de Fiets- en Wandelbeurs. Wandelweek Valkenswaard, De Peel, Land van Cuijk en Museum Klok en Peel namen deel in onze Brabant-stand. Samen hebben we de bezoekers geïnspireerd met Brabantse toproutes.
De bezoekers van de beurs waren vooral op zoek naar informatie over reisbestemmingen en fiets- en wandelroutes.

Trots op de resultaten 

Behalve het inspireren van de bezoekers met het Brabantse aanbod, was één van de doelen in 2017 het verzamelen van zoveel mogelijk emailadressen. Met deze adressen hebben we bezoekers na afloop van de beurs een mailing met Brabantse toproutes gestuurd.

Ons target was gesteld op in totaal 900 e-mailadressen. Na afloop van de beurs in Utrecht hadden we deze verwachting al ruimschoots overtroffen. In totaal hebben we tijdens de twee beurzen 1.916 e-mailadressen opgehaald.

De bezoekers aan de beurs waren gemiddeld 40+, met een gemiddeld tot hoog inkomen, gaan graag goed voorbereid op pad en families die op fiets- of wandelvakantie wilden gaan.