Updates van VisitBrabant

Samen werken aan herstel

Langzaam gaat Brabant weer open. Bijzonder spannend hoe ontwikkelingen zullen lopen. Kunnen we de positieve lijn volhouden en nieuw ingrijpen voorkomen? We hopen het van harte. Ook wij doen daarom graag een beroep op iedereen om geen onnodige risico’s te nemen. Zowel bezoekers, als burgers en ondernemers. Immers, we zijn er enorm bij gebaat dat het goed gaat en alle Brabantse ondernemers (en wij) volop kunnen werken aan herstel. Precies daarom staan ondernemers ook centraal in de campagne die we stap voor stap gaan uitrollen. 

Actueel

Laatste updates van VisitBrabant

Bericht van VisitBrabant | 20 mei 2020
Ondernemers staan centraal in de campagne die we stap voor stap gaan uitrollen. Lees er meer over in deze nieuwsbrief en ook over slimme tips voor ondernemers rondom routediensten, gratis beeldmateriaal en slimme 360 graden fotografie. Drone bovendien ook zeker nog even weg!
​Lees de nieuwsbrief

Bericht van VisitBrabant | 1 mei 2020
Afgelopen week zijn alle gemeenten en DMO’s gevraagd zich aan te sluiten bij de overkoepelende Brabantse marketingcampagne. Een campagne die toeristisch Brabant van haar beste kant laat zien, die bezoek op gepaste wijze stimuleert en die steeds meebeweegt met de werkelijkheid van het moment.
​Lees de nieuwsbrief

Bericht van VisitBrabant | 16 april 2020
Ook vandaag de dag promoten we Brabant in binnen- en buitenland. De boodschap is aangepast, maar zodra consumenten plannen maken, willen we dat bestemming Brabant op hun netvlies staat. Het is cruciaal voor het herstel van onze sector om zichtbaar en vindbaar te zijn en te blijven. Nu meer dan ooit. 
​Lees de nieuwsbrief

Bericht van VisitBrabant | 31 maart 2020
Door onze wekelijkse belrondes met ondernemers hebben we een goed beeld van wat de impact van de coronacrisis is voor iedereen. Aan ons om regionaal, provinciaal en landelijk dat geluid te laten horen en samen te werken met allerlei partijen om de sector te helpen waar het kan. Tegelijkertijd is het ook aan ons om klaar te staan zodra het licht weer op groen staat. 
​Lees de nieuwsbrief

Bericht van VisitBrabant | 18 maart 2020
De ontwikkelingen rondom het coronavirus en de maatregelen die daarbij genomen zijn en wellicht nog genomen worden, hebben een ongekende impact. Impact op ieder mens en ook op onze sector. Een periode van grote onzekerheid, met vooralsnog geen antwoorden op alle vragen die we hebben.
Lees de nieuwsbrief

Wil je ook op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze zakelijke nieuwsbrief.

Aanmelden zakelijke nieuwsbrief

Ben je werkzaam bij een gemeente, VVV of andere DMO en wil je op de hoogte blijven van onze herstelcampagne? Meld je dan aan voor deze update via campagne@visitbrabant.com.

Inspiratie voor ondernemers

Vragen? We helpen graag!

Onze BusinessDesk, het eerste aanspreekpunt voor ondernemers, is tijdens kantooruren blijvend bereikbaar voor allerlei vragen, ook als deze niet direct VisitBrabant betreffen. Waar mogelijk helpen we je uiteraard graag verder en doen we een beroep op onze kennis, kunde en ons netwerk.

Neem contact op

Tips van VisitBrabant