Uploadpagina campagnebeelden

Een collectieve campagne heeft veel meer impact en bovendien biedt het je veel zichtbaarheid bij doelgroepen die je zelf lastig kunt bereiken. Upload via het formulier hieronder jouw leukste campagnebeelden op onze website (in hoge resolutie, maximaal 6 MB), zodat wij het meest unieke verhaal per ondernemer (of gemeente /streek) kunnen selecteren en delen. We gebruiken jouw beelden in de campagne van voorjaar 2021.

  Heb je meer dan 5 beelden? We ontvangen ze graag, vul dan meerdere formulieren in.

  Let op: we nemen enkel beelden in behandeling die aanhaken op onze campagne met daarop een pijl en het unieke verhaal dat bij dat beeld hoort. Deze pijlen zijn te downloaden in onze toolkit. Heb je vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op via campagne@visitbrabant.com of 013 303 03 90.  

  Wat kun je zelf nog doen om jouw plaats in de campagne nog beter te benutten?

  • Gebruik de campagnebeelden van jouw locatie of de locatie uit jouw gemeente of streek (voor VV's en gemeenten) ook in je eigen kanalen met #hiermoetjezijninbrabant en #hiermoetjezijn, zodat wij deze beelden ook hier voorbij zien komen en je optimaal profiteert van zowel de provinciale als de landelijke campagne;
  • Breng de campagne ook op locatie onder de aandacht en bestel gratis campagnemateriaal (posters, ansichtkaarten, bierviltjes en deurstickers);
  • Zorg ervoor dat de presentatie van de unieke locatie wat te zien is op het campagnebeeld op visitbrabant.com optimaal is. Vanuit de campagnewebsite linken we hier namelijk naartoe. Kijk hier voor meer informatie. 

  Onderstaande gegevens zullen we alleen gebruiken indien het nodig is om contact met je op te nemen over de campagnebeelden.