Das Afterparty

UPDATE: Helaas delen we hierbij mede dat we Das Afterparty op 17, 19, 24 en 26 maart annuleren ten gevolge van de maatregelen rondom het Corona-virus. Superjammer, want we hadden niet alleen een supernuttig programma om de kansen van Duitse gasten te gaan benutten, maar ook een superleuke en feestelijke opzet. Dat feestje houden jullie van ons tegoed, want de Duitse gast gaat ons helpen om straks ook weer met veel energie te genieten van ons vak. Dat beloven we!

Mocht je in de tussentijd vragen hebben over het inspelen op de Duitse gast: kijk op visitbrabant.com/partners of neem contact met ons op.

Voor wie?

Das Afterparty is bedoeld voor Brabantse leisure-aanbieders (verblijfsaccommodaties, horeca, attracties, musea en events). Was je erbij tijdens Das Leisure Ondernemers Festival in november en wil je een collega kennis laten maken met de Duitse gast? Stuur deze informatie dan gerust door.

Vragen?

Bekijk ook de pagina van Das Leisure Ondernemers Festival voor een terugblik. Bekijk ook handige tools & diensten voor ondernemers.

Meer weten of een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen