Brabantse Gastvrijheid Award 2019

Wat levert deelname je op?    

  • Als deelnemer: promotiemiddelen (sticker en logo) die je kunt gebruiken om jouw deelname aan de award te promoten én gratis deelname aan een uniek gastvrijheidsprogramma met inspiratie voor jou en je medewerkers.
  • Als genomineerde: gratis publiciteit, onder andere via de kanalen van Omroep Brabant. 
  • Als winnaar: de eeuwige roem, erkenning voor jouw goede werk, de award, publiciteit, VisitBrabant Businesspakket voor één jaar, vermelding in het meertalige online magazine van VisitBrabant en een online campagne via Omroep Brabant met een bereik van 1.000.000 views.

Nieuw in 2019

“Wij zijn Brabant, Wij zijn gastvrij!”: een gratis en vrijblijvend programma met praktische tips, opdrachten en inspiratie tijdens een kennissessie met gastvrijheidsexperts, via een nieuwsbrief en WhatsApp-berichtjes. Zo brengen we de Brabantse gastvrijheid samen naar een nóg hoger niveau.

Hoe werkt het?

  1.        Lees het verkiezingsreglement.
  2.        Schrijf jouw locatie in via dit inschrijfformulier.
  3.        Je ontvangt een bevestigingsmail.
  4.        Je doet automatisch mee aan “Wij zijn Brabant, wij zijn gastvrij!''. 
  5.        Op de inspiratiepagina "Wij zijn Brabant, wij zijn gastvrij!" vind je steeds meer leuke praktijkvoorbeelden van deelnemers aan de Brabantse Gastvrijheid Award 2019 en interessante inzichten van experts op het gebied van gastvrijheid. Doe je ook mee? 

Inschrijven kan tot en met 29 mei 2019. Let op! Alleen volledig ingevulde (inclusief de open vragen) en bevestigde formulieren worden in behandeling genomen. Wanneer het formulier langer dan een uur openstaat en je wilt het versturen, dan dien je opnieuw naar beneden te scrollen om op verzenden te klikken. 

De vakjury bestaat uit Hein van Oorschot, Frans Goenee (Inspiratiemanager Efteling), Coen Schelfhorst (Eigenaar OOKs Hospitality & GuestHouse Hotels), Eric Andersen (Docent Food & Gastronomie BUas) en Heleen Huisjes (Directeur VisitBrabant).

De winnaar van 2018…

Het winnen van de eerste Brabantse Gastvrijheid Award heeft veel voor Auberge du Bonheur in Tilburg betekend, vertelt Locatiemanager Lenneke van Gerwen. "Niet alleen hebben wij ontzettend veel felicitaties en reacties van onze gasten mogen ontvangen, het is ook een prachtige waardering geweest voor het team van Auberge du Bonheur. Medewerkers zijn trots op het feit dat hun inzet is gezien door zowel de vakjury als onze gasten. Bovendien heeft het ze nóg meer gemotiveerd om altijd te zorgen voor de allerbeste beleving voor onze gasten.

Lees hier het persbericht 'Auberge du Bonheur' winnaar Brabantse Gastvrijheid Award 2018