Brabantse Gastvrijheid Award 2019

Wie heeft de meest gastvrije locatie van Brabant?

Ook dit jaar organiseert VisitBrabant samen met haar partners de Brabantse Gastvrijheid Award binnen de vrijetijdssector. Hiermee wordt niet alleen gastvrijheid onlosmakelijk verbonden met Brabant, het biedt de meest gastvrije locaties in Brabant ook het podium dat ze verdienen.

Vanaf 7 maart kan iedereen met een locatie in de horeca- en/of recreatiebranche in Noord-Brabant die eten, drinken, ontspanning, vermaak en/of verblijf biedt, én die bezoekbaar is voor consumenten, zich inschrijven via deze website.

Heb jij de meest gastvrije locatie van Brabant? Doe mee en win de Brabantse Gastvrijheid Award 2019!

Na een succesvolle eerste editie in 2018 gaat Brabant ook dit jaar op zoek naar de meest gastvrije locatie uit de Brabantse vrijetijdssector. Deelnemende ondernemers maken kans op de titel en doen bovendien mee aan het unieke gastvrijheidsprogramma “Wij zijn Brabant, Wij zijn gastvrij!”.

Wat levert deelname je op?·        

  • Als deelnemer: promotiemiddelen (sticker en logo) die je kunt gebruiken om jouw deelname aan de award te promoten én gratis deelname aan een uniek gastvrijheidsprogramma voor jou en je medewerkers.
  • Als genomineerde: gratis publiciteit, onder andere via de kanalen van Omroep Brabant. 
  • Als winnaar: de eeuwige roem, erkenning voor jouw goede werk, de award, publiciteit, VisitBrabant Businesspakket voor één jaar, vermelding in het meertalige online magazine van VisitBrabant en een online campagne via Omroep Brabant met een bereik van 1.000.000 views.

Nieuw in 2019

“Wij zijn Brabant, Wij zijn gastvrij!”: een gratis en vrijblijvend programma met praktische tips, opdrachten en inspiratie tijdens een kennissessie met gastvrijheidsexperts, via een nieuwsbrief en WhatsApp-berichtjes. Zo brengen we de Brabantse gastvrijheid samen naar een nóg hoger niveau.

Hoe werkt het?

  1.        Lees het verkiezingsreglement.
  2.        Schrijf jouw locatie in via dit inschrijfformulier.
  3.        Je ontvangt een bevestigingsmail.
  4.        Je doet automatisch mee aan “Wij zijn Brabant, Wij zijn gastvrij!''.

Inschrijven kan tot en met 29 mei 2019. Let op! Alleen volledig ingevulde (inclusief de open vragen) en bevestigde formulieren worden in behandeling genomen. Wanneer het formulier langer dan een uur openstaat en je wilt het versturen, dan dien je opnieuw naar beneden te scrollen om op verzenden te klikken. 

De vakjury bestaat uit Hein van Oorschot, Frans Goenee (Inspiratiemanager Efteling), Coen Schelfhorst (Eigenaar OOKs Hospitality & GuestHouse Hotels), Eric Andersen (Docent Food & Gastronomie BUas) en Heleen Huisjes (Directeur VisitBrabant).